Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bărbat prins fără carnet, la intrarea în țară. A condus din Anglia

- Advertisement -

A condus din Anglia până la intrarea în țară, în Vama Cenad, fără a avea permis de conducere. Este cazul unui bărbat de 31 de ani, din Dâmbovița, care a fost depistat de polițiștii timișeni. Acum s-a ales cu dosar penal.

Tânărul a ajuns în Vama Cenad marți, la prânz, la volanul unui autoturism Volvo, înmatriculat în Marea Britanie, dar nu le-a putut prezenta polițiștilor un permis de conducere valabil.

„Poliţiştii de frontieră timișeni i-au solicitat acestuia să prezinte la control şi permisul de conducere. G. Florin a prezentat poliţiştilor de frontieră un permis de conducere provizoriu, eliberat de autorităţile din Marea Britanie, dar deoarece acest permis de conducere conferă titularului dreptul de a conduce un autovehicul doar cu însoţitor şi numai pe teritoriul Marii Britanii, poliţiştii de frontieră i-au solicitat acestuia să prezinte un permis de conducere valabil pe teritoriul României. Cetăţeanul român a declarat că nu deţine un alt permis de conducere”, au transmis polițiștii de frontieră timișeni.

Verificările realizate de oamenii legii au confirmat declarația tânărului. El este acum cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore