Pericol de accidente pe centura Buziașului, după ce a fost furat capacul de canal de pe carosabil. Gaura rămasă în urma furtului a fost „semnalizată” cu o bucată de tablă, care însă nu este vizibilă pe timp de noapte. Astfel inconștiența hoților, dar și a muncitorilor indolenți, poate produce o tragedie.

Un cititor, care ne-a trimis și poze pe adresa redacției, ne-a anunțat că pe centura Buziașului a fost furat capacul de canal, iar pe carosabil a rămas o gaură care reprezintă un real pericol pentru șoferi.

În apropierea găurii a fost montată o tablă, pentru a avertiza șoferii, însă aceasta nu este vizibilă pe timp de noapte, iar semnalizările din zonă lipsesc. Mai grav este că în cazul unui accident nu răspunde nimeni penal. Tot ce pot face polițiștii este să aplice o amendă administratorului drumului, care este Consiliul Județean Timiș.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.