16 mai este ziua marii provocări lansate de ”World Class Timişoara”, o zi în care oricine poate participa, gratuit, la această manifestare şi îşi poate testa forţele în mai multe reprize, ce presupun diferite tipuri de exerciţii.

Cei interesaţi se pot înscrie telefonic sau online, fiecare antrenor implicat în competiţia Army Boot Camp formându-şi o echipă de câte 10… soldaţi. Startul se va da la ora 9:00, cu încălzirea, iar programul zilei va continua până după ora 14:00, când va începe cea de-a patra competiţie-surpriză, supervizori pe tot parcursul concursului fiind “generalii” Peter Ambjorn şi Bogdan Dochian.

Ȋn paralel, în intervalul orar 10:00 – 14:00, se va desfăşura un cycling marathon, care, la rândul său, va avea patru reprize şi va fi coordonat de antrenorii Alexandra Pop, Andreea Ulmeanu, Florentin Petrescu, Bogdan Dochian şi Cosmin Stanjic. Tot programul se va desfăşura în exterior, în perimetrul Mall-ului din Timişoara, una dintre ideile sale de bază fiind promovarea sportului în aer liber.

Înscrierile sunt deschise pentru orice pasionat de sport care a depăşit vârsta de 18 ani, iar premiile sunt pe măsură: pentru cei care sunt deja clienţi World Class – antrenamente gratuite cu un antrenor personal, iar pentru participanţii neafiliaţi clubului – 3 luni de acces gratuit, full-time, la Wold Class Timişoara (premiu ce va fi oferit în urma tragerii la sorți la care vor participa toți cei ce se vor înscrie în competiție și nu sunt clienți world Class). Detalii suplimentare pot fi obţinute telefonic, la 0356.100.671 sau online, de la managerul clubului, Cornelia Condeescu, la e-mail: cornelia.condeescu@worldclass.ro.11235120_10153136833184504_2075500836_o