Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAsociația ”Casa Însorită”, demarează a doua ediție a școalii de vară, la...

Asociația ”Casa Însorită”, demarează a doua ediție a școalii de vară, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă familia nu are bunici ”la îndemână”, dornici să se ocupe de copii, sau o bonă de încredere, care să lucreze timp îndelungat în fiecare zi, este dificil să-i organizezi programul copilului, să găsești activități plăcute și la un preț convenabil (în plus trebuie să mai existe cineva care să lase copilul la locul unde se desfășoară activitățile și să-l ia când acestea se încheie).

Asociația “Casa Însorită”, înființată de câteva mame având copii de vârstă școlară mică, va organiza un serviciu complet, acoperind lunile iulie și august, zilnic între orele 9:00 – 18:00, pentru 15-20 de copii. Este a doua ediție a programului, prima bucurându-se de un feedback foarte bun din partea copiilor, a părinților lor, a învățătorilor și voluntarilor implicați.

Școala de vară va oferi activități educative, creative, sportive, artistice și de relaxare (activități de vacanță, mai cu seamă în aer liber), 3 mese/zi și personal calificat care să supravegheze copiii, într-un mediu sigur și relaxat. Activități propuse: jocuri în aer liber, zumba pentru copii, muzică, vizite la Muzeul Satului, la zoo, desen, pictură, modelare în lut, ornitologie, orientare turistică, dansuri, inițiere în karate.

”Ca și la ediția de anul trecut, activitatea se va desfăşura la Colegiul Silvic, în apropiere de Pădurea Verde. Avem la dispoziție două săli de clasă, spațioase și luminoase, o sală pentru personal și pentru depozitarea materialelor, grupuri sanitare și cantina liceului, pentru servirea meselor, dar și acces în parcul liceului”, ne-a comunicat Simona Gouraud, președinte al Asociației “Casa Însorită“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacanţa mare vine cu… Şcoala de vară!

Destinată copiilor cu vârste între 6 şi 10 ani, Şcoala de vară va oferi,...