Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Asta înseamnă să fii MAFIOATĂ!!! O şoferiţă a parcat în mijlocul străzii şi a plecat la culcare.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Nesimţire fără margini, în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Martir Marius Ciopec din Timișoara, chiar la intrarea în curtea ambulanței Timiș.

O șoferiță a dat peste cap circulația ambulanțelor în zonă, după ce și-a lăsat mașina în mijlocul drumului și a plecat la somn. Șoferița, care locuiește într-un bloc aflat vizavi de stația de ambulanță, și-a parcat mașina în mijlocul drumului şi a lăsat loc de trecere cât să încapă la limită o mașină de dimensiuni mici.

Șoferii de pe ambulanță care au plecat în misiune azi-noapte, au rămas mască când au văzut cum şi-a parcat şoferiţa autoturismul, fiind nevoiţi să ocolească prin altă parte pentru a ajunge la solicitare. Ne întrebăm ce-o fi fost în capul acestei şoferiţe, când s-a gândit să lase maşina în mijlocul drumului? Sau probabil aşa a învăţat ea la şcoala de şoferi, că dacă nu găseşti loc de parcare în zona unde stai, poţi lăsa autoturismul unde vrea muşchiuleţul tău.

Spre dimineață şoferii au cerut ajutorul polițiștilor locali, iar un echipaj a fost trimis în zonă, pentru a afla identitatea șoferiței. Într-un final poliţiştii locali au descoperit şoferiţa cu tupeu, iar femeia le-a povestit că a parcat așa, fiindcă nu a găsit loc de parcare şi nu a avut unde să-şi lase autoturismul. Aceasta a fost totuși sancționată de polițiștii locali.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare