Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateEchipamente medicale moderne pentru Spitalul Municipal și Spitalul de Copii

Echipamente medicale moderne pentru Spitalul Municipal și Spitalul de Copii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Spitalul Clinic Municipal Timișoara și Spitalul de Copii Louis Țurcanu ar putea beneficia de echipamente medicale moderne în valoare de aproape 900.000 de euro. Totul prin intermediul unui proiect depus pentru fonduri europene de Primăria Timișoara în colaborare cu primăria din Vârșeț. 

Două mari spitale din Timișoara ar putea beneficia de echipamente medicale moderne în valoare de aproape 900.000 de euro, prin intermediul unui proiect european depus spre finanțare de Primăria Timișoara în colaborare cu primăria din Vârșeț.
„Am depus spre finanțare proiectul Dezvoltarea Cooperării Transfrontaliere în Noile Tehnologii Medicale pentru Îmbunătățrea calității vieții. Lider de proiect este Spitalul General Vrșeț. Parteneri sunt: primăria Timișoara, Spitalul Clinic Municipal Timișoara, Spitalul de Copii Louis Țurcanu Timișoara și Spitaull Orășenesc din Moldova Nouă. Valoarea totală estimată e de 2,1 milioane euro cu tva, din care bugetul Primăriei Timișoara este de 867.000 de euro cu tva inclus. Banii vor servi achiziționării de echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, aproximativ 420.000 de euro vor fi folosiți în acest scop și Spitalul de Copii Louis Țurcanu Timișoara, aproximativ 405.000 euro vor fi dedicați acestui scop”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Proiectul a fost depus pentru finanțare pe Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România Serbia, care are un buget de 50 de milioane de euro, dintre care 22 de milioane vor fi alocate proiectelor strategice. Pentru aceste fonduri au fost depuse 193 de proiecte. Rămâne de văzut dacă proiectul Primăriei Timișoara se va număra printre cele aprobate.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare