AcasăStiriPoliticaATAC dur la președinte: ”Iohannis a decis că vrea să guverneze cu...

ATAC dur la președinte: ”Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta și după 2016”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, nu doar că nu s-a lăsat de politică, pentru a se retrage în sânul familiei odată cu plecarea sa de la Palatul Cotroceni, ci este chiar foarte activ și incisiv în acest domeniu.

Deranjat de atitudinea ”rece” a președintului Klaus Iohannis atunci când vine vorba despre posibilitatea schimbării măajorității în Parlamentul României, Băsescu îl numește pe ”Neamț” absent și indiferent față de partid.

”Președintele absent.

Nu a existat președinte atît de absent și indiferent față de partidul sau alianța care l-a susținut în alegeri, precum domnul Iohannis. Fie că vorbim de domnii Iliescu și Constantinescu, fie că ne referim la mine, toți am făcut cîte ceva pentru a ne susține partidele.

Se pare că domnul Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta și după 2016, făcîndu-se a nu observa umilințele la care îl supune domnul Ponta.

O fi bine?” a postat Traian Băsescu, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Foto:ziuaveche.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente