Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATENȚIE timișoreni! Transportul în comun, PERTURBAT mâine în centrul orașului din cauza ”Gemenelor”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara serbează 146 de ani de la inaugurarea primului tramvai tras de cai de pe teritoriul actual al României. Evenimentele aniversare ale ”Zilei Transportului Public Local” au fost programate în zona centrală a urbei de pe Bega între orele 8:00 și 12:00, perioadă de timp în care vor fi deviate câteva dintre traseele care tranzitează zona.

Astfel, pe porțiunea de traseu dintre Piața Maria și Spitalul de copii, în ambele sensuri, nu vor circula tramvaiele 1, 2, 6, 10 și nici autobuzul 33. Autobuzele de pe linia 33 vor fi deviate din Piața Maria pe Splaiul Tudor Vladimirescu, podul Mitropolit Andrei Șaguna, Bd. C.D. Loga și vor avea stație comună cu linia 16 înainte de podul Mitropolit Andrei Șaguna.

”Tramvaiele 1 și 2 vor circula din Piața Maria spre Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur. Linia 10, care pleacă din stația Torontal, va circula deviat prin Piața Libertății, Piața Traian, Gara de Est, stația Meteo, Prințul Turcesc, Piața Traian, Piața 700, Torontal. Linia 6 tramvaie va fi suspendată în perioada festivitățiilor”, ne-a informat reprezentantul Regiei Autonome de Transport Timișoara.

La festivitatea de 146 de transport pubic local vor participa tramvaiul tras de cai (replica vagonului original din 1869), tramvaiul ”Gemene” (originalul de la 1927), tramvaiul “Timiș” (din 1985), vagonul “Platformă” (model Timiș), vagonul restaurant, dar și tramvaiul ”nou”, botezat de autoritățile locale ”Armonia”.

Foto: Forum RATT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150 de ani de la prima...

VIDEO Un tramvai numit… Armonia? Mai degrabă GALAGIA! Cum poate sa zdrangane un tramvai ”cvasi-nou”

Un tramvai reabilitat, ”cvasi-nou” cum îi place primarului Timișoarei să numească Armoniile care circulă...

Robu promite: doua din cele mai mari probleme ale transportului in comun se vor rezolva curand

Aglomeraţia de pe mijloacele de transport în comun din Timişoara, dar şi timpii...