12.9 C
Timișoara
sâmbătă,8,mai,2021
AcasăStiriEvenimentATENȚIE timișoreni! Transportul în comun, PERTURBAT mâine în centrul orașului din cauza...

ATENȚIE timișoreni! Transportul în comun, PERTURBAT mâine în centrul orașului din cauza ”Gemenelor”

Timișoara serbează 146 de ani de la inaugurarea primului tramvai tras de cai de pe teritoriul actual al României. Evenimentele aniversare ale ”Zilei Transportului Public Local” au fost programate în zona centrală a urbei de pe Bega între orele 8:00 și 12:00, perioadă de timp în care vor fi deviate câteva dintre traseele care tranzitează zona.

Astfel, pe porțiunea de traseu dintre Piața Maria și Spitalul de copii, în ambele sensuri, nu vor circula tramvaiele 1, 2, 6, 10 și nici autobuzul 33. Autobuzele de pe linia 33 vor fi deviate din Piața Maria pe Splaiul Tudor Vladimirescu, podul Mitropolit Andrei Șaguna, Bd. C.D. Loga și vor avea stație comună cu linia 16 înainte de podul Mitropolit Andrei Șaguna.

”Tramvaiele 1 și 2 vor circula din Piața Maria spre Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur. Linia 10, care pleacă din stația Torontal, va circula deviat prin Piața Libertății, Piața Traian, Gara de Est, stația Meteo, Prințul Turcesc, Piața Traian, Piața 700, Torontal. Linia 6 tramvaie va fi suspendată în perioada festivitățiilor”, ne-a informat reprezentantul Regiei Autonome de Transport Timișoara.

La festivitatea de 146 de transport pubic local vor participa tramvaiul tras de cai (replica vagonului original din 1869), tramvaiul ”Gemene” (originalul de la 1927), tramvaiul “Timiș” (din 1985), vagonul “Platformă” (model Timiș), vagonul restaurant, dar și tramvaiul ”nou”, botezat de autoritățile locale ”Armonia”.

Foto: Forum RATT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,900FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente