Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zona Ghirodei, FĂRĂ APĂ rece la robinet, MÂINE!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania Aquatim a anunțat că joi, 9 iulie, între orele 9:00-14:00 se va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pe străzile Ionel Teodoreanu, Ion Minulescu și Dorin Teodorescu. Întreruperea furnizării apei reci este necesară în vederea efectuării lucrărilor de cuplare a conductelor nou montate în zona respectivă. Investiția este finanțată din fondurile proprii ale societății Aquatim. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Aleea Ghirodei și Ionel Teodoreanu.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, anunță reprezentanții Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore