Au început forajele pentru studiul geotehnic, la viitorul pod Solventul! La finalul lucrărilor va fi închis Inelul 4

Date:

Astăzi au început forajele pentru studiul geotehnic, pentru viitorul Pod de la Solventul, proiect de importanță strategică pentru Primăria Timișoara. Pentru realizarea studiului geotehnic a sosit o echipă de la Geologic Site pentru prelevarea de probe. Vor fi extrase probe de la adâncimi de 3 metri și 25 de metri, de pe ambele malurile ale canalului Bega.

Studiul geotehnic este esențial pentru o fundamentare precisă a oricărei construcții, în special când vorbim de proiecte de mare infrastructură.

În vederea închiderii Inelului 4 Vest, urmează să fie realizat un pachet de proiecte mari de infrastructură în municipiul Timișoara, care include Pasajul Inferior Solventul și Podul Solventul. Ele au rolul de a conecta zona de sud-est cu cea de nord-vest a orașului.

La finalul lucrării, conexiunea Str. Gării – B-dul Dâmbovița” va include: 4 benzi de circulație rutieră, 2 linii de tramvai, pistă de bicicletă pe ambele sensuri (cu lățime de min. 1,5m, delimitate de carosabil), trotuar pe ambele sensuri (cu lățime de min. 2m), zonă verde, 700 de metri de drum nou construit, pod peste Bega şi extindere a bulevardului Dâmbovița cu 200 de metri.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare