Balul Vienez de la Timişoara – o tradiție readusă în viața culturală timişoreană

- Advertisement -

Balul Vienez din Mica Vienă, ajuns la cea de a doua ediţie, continuă şi anul acesta, implementându-se în viaţa culturală şi economică a oraşului.

Evenimentul este caritabil şi are scopul de a crea valori, atitudini, contexte sociale și de a uni elitele acestui oraș precum şi  de a reînvia valorile unei epoci apuse, ce a avut un rol marcant în cultura acestei părti de țară.

Evenimentul din acest an a fost atestat de către Primăria din Viena, aceasta devenind Partener Oficial, iar Timişoara – al 31-lea oraş din lume cu dreptul de a organiza Balul Vienez. Datorită numărului crescut de doritori şi invitaţi de seamă care şi-au confirmat prezenţa, organizatorii vor relungi perioada de achiziţionare a invitaţiilor până în 26 noiembrie. Balul Vienez de la Timişoara va avea loc pe data de 6 decembrie la Sala Operei.

Invitațiile personale sunt rezervate persoanelor care doresc să participe la bal, aceştia vor beneficia de meniu special, audiții concerte, acces la sala de dans. Preţul unei astfel de invitaţie este de 150 de euro şi poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial https://balul-vienez.ro/invitatii-individuale.html.Balul impune extravaganta ţinută black and white.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

„112, ce urgenţă aveţi?”Peste 17.000.000 de apeluri, pe 2013

Într-o statistică realizată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cifrele...

Petrecerile anului 2013. Între surplus şi calitate

Un an, peste 400 de petreceri, de băuturi colorate,...

Nicolae Robu vrea o Timișoară schimbată în bine, în 2014. Vezi ce le urează ”adversarilor”

”Dragi prieteni, Stimați adversari, Vă urez ca în noul an, 2014,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare