Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Balul Vienez de la Timişoara – o tradiție readusă în viața culturală timişoreană

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Balul Vienez din Mica Vienă, ajuns la cea de a doua ediţie, continuă şi anul acesta, implementându-se în viaţa culturală şi economică a oraşului.

Evenimentul este caritabil şi are scopul de a crea valori, atitudini, contexte sociale și de a uni elitele acestui oraș precum şi  de a reînvia valorile unei epoci apuse, ce a avut un rol marcant în cultura acestei părti de țară.

Evenimentul din acest an a fost atestat de către Primăria din Viena, aceasta devenind Partener Oficial, iar Timişoara – al 31-lea oraş din lume cu dreptul de a organiza Balul Vienez. Datorită numărului crescut de doritori şi invitaţi de seamă care şi-au confirmat prezenţa, organizatorii vor relungi perioada de achiziţionare a invitaţiilor până în 26 noiembrie. Balul Vienez de la Timişoara va avea loc pe data de 6 decembrie la Sala Operei.

Invitațiile personale sunt rezervate persoanelor care doresc să participe la bal, aceştia vor beneficia de meniu special, audiții concerte, acces la sala de dans. Preţul unei astfel de invitaţie este de 150 de euro şi poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial https://balul-vienez.ro/invitatii-individuale.html.Balul impune extravaganta ţinută black and white.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare