Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timişoreni pot răsufla uşuraţi! Comisarul Traian Berbeceanu a fost eliberat astăzi din arest

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Comisarul BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost eliberat astăzi din Arest, după ce Instanţa supremă a hotărât că acesta poate fi cercetat în stare de libertate.

Berbeceanu a declarat la ieşirea din arest că are de gând să-şi pregătească temeinic apărarea întrucât se consideră nevinovat, la fel cum îl consideră sutele de români care timp de o lună de zile au protestat pentru nedreptatea, „vizibilă” cu ochiul liber al cetăţeanului de rând, pe care Justiţia română i-a făcut-o.

Nu a dorit să comenteze pe marginea acuzaţiilor de care este învinuit în dosar, dar a spus, în schimb, că abia aşteaptă să-şi vadă familia. „Copilul meu ştie că eu sunt în puşcărie sub acoperire, ca să demasc oameni răi. Mă duc acasă pentru că nu mai pot de dorul lui”, a spus Berbeceanu, care nu s-a sfiit să facă un nou comentariu „dur” la adresa poliţiştilor din sistemul românesc: „să nu plece capul, indiferent de situaţie” a spus comisarul.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost eliberat după ce instanţa supremă a decis definitiv, marţi, 26 noiembrie 2013, că acesta poate fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală. Comisarul are interdicţie de a părăsi România.

Cu această ocazie, jandarmii timişoreni nu trebuie să-şi mai facă griji referitoare la cum îl vor putea „înhăţa” pe protestatrul care se prezenta în fiecare zi de duminică în faţa D.I.I.C.O.T. Timişoara unde protesta paşnic pentru eliberarea lui Traian Berbeceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare