Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăBîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara: Deși inițial nu mi-am dorit, îmi...

Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara: Deși inițial nu mi-am dorit, îmi asum această candidatură

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Florin Bîrsășteanu a declarat joi că deși nu a dorit să fie candidatul PSD pentru funcția de primar al Timișoarei, a acceptat cerea partidului, în urma sondajelor interne realizate care l-au indicat ca favorit. Acum urmează conceperea strategiei de campanie, împreună cu ALDE și UNPR, care se va concentra pe ideea unui „model real de administrație în folosul cetățeanului”.

Florin Bîrsășteanu a fost validat în poziția de candidat al PSD pentru Primăria Timișoara atât de către Biroul Județean al PSD Timiș, cât și de către Biroul Național Politic al partidului.

„Deși ințial nu mi-am dorit această postură, îmi asum această candidatură pe de-a întregul, cu toate forțele, cu toată capacitatea mea”, a declarat, joi, Florin Bîrsășteanu, președintele interimar al PSD Timișoara.

Primele declarații ale candidatului PSD la Primăria Timișoara au reprezentat o critică la adresa actualei administrații, primarul Nicolae Robu fiind unul dintre contracandidații lui Bîrsășteanu pentru alegerile locale. El propune un model de administrație total opus, unul în care primarul să fie deschis la dialog.

„Sper să pot să creionez un model real de administrație în folosul cetățeanului, în care primarul să știe să asculte și cetățenii și specialiștii. Sper să creionăm un model al concordiei, al liniștii, lipsit de stări conflictuale, în care să ne respectăm cu toții, să lucrăm spre liniștea tuturor. Eu sper ca Timișoara să recâștige faima, linistea, eleganța pe care sigur cu toții ne-o dorim”.

Urmează ca PSD să-și contureze strategia de campanie alături de ALDE și UNPR, partide alături de care s-au semnat la nivel național protocoale de colaborare pentru alegerile locale, dar care nu au anunțat deocamdată dacă vor avea un candidat propriu sau nu.

[responsive_youtube

1 COMENTARIU

  1. Poate își” asuma” și găurile negre din Spitalul Judetean .asta dacă tot doctorul Sandesc e în convalescenta în Austria poate acum are voie sa nepovestească cum a furat cu „finutu” Victor Dumitrașcu de la CJAS Timiș..poate ne spune ceva de firma Șelf med ..poate de Mipet Impex..poate își aduce aminte cum a licitat și câștigat firma lui ex ministrul Brânzan..off cate are sa ne spună stimabilul Florica ..poate ne explica și de dosarul penal al lui fisu..mușamalizat..poate ne explica cum se nasc copii din relații extraconjugale..Va salut cu stima de abia aștept sa va asumati..pana vine DNA Central sa va pună sa ” suflați ” în fiola ..corupției..bafta și va aștept în Bastion Office etajul 6..PS..am vb cu Schifbeck..ne făce cafeau.?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare