Braconier din Lovrin, prins de polițiști în trafic, cu mașina ”plină”. Ce ARSENAL avea bărbatul acasă FOTO/VIDEO

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Lovrin, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost depistat de polițiști, în trafic, duminică, 7 decembrie 2014, în jurul orei 13.10, pe raza localităţii Comloşu Mare, având asupra sa o armă de vânătoare deţinută ilegal.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au mai găsit în interior un cuţit de vânătoare, 17 cartuşe şi vânat. Văzând acestea oamenii legii au trecut la verificarea în evidenţele poliţiei, unde au constatat că bărbatul nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii.

Extinzând cercetările, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au depistat o puşcă cu aer comprimat, o lunetă, aproape 250 de cartuşe şi 50 de alice, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=fTQeT76Cokc&feature=youtu.be]

Bărbatul are acum un dosar penal extrem de stufos, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, deţinerea sau portul fără drept al unei arme din categoria celor supuse autorizării, braconaj cinegetic şi contrabandă calificată cu arme.

Timișeanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img