Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bursa locurilor de muncă ajunge în comuna Boldur

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

AJOFM Timiș, alături de primăriile din comunele timișene Nițchidorf, Sacoșu Turcesc și Boldur, organizează vineri, 29 mai 2015, cu începere de la ora 10:00, ”Bursa locurilor de muncă”. Evenimentul va avea loc la la Căminului Cultural din comuna Boldur și face parte din proiectul ”Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă”.

”Bursa Locurilor de Muncă – Împreună spre un loc de muncă” este un eveniment organizat cu scopul de a îmbunătăți șansele de integrare pe piața muncii a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, a persoanelor inactive și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor. Această acțiune face parte dintr-un complex de servicii gratuite, precum consiliere profesională, cursuri de formare profesională de tip inițiere, specializare și calificare, mediere pe piața muncii prin care se încearcă sprijinirea beneficiarilor proiectului.

”Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă” este un proiect care a demarat în luna aprilie a anului trecut și se va finaliza în luna septembrie 2015, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 , Axa prioritară 5 – ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Interventie 5.2. -„Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”. Valoarea totală a proiectului este de 2.009.470,00 lei, din care valoarea contribuției FSE este de 1.692.399,75 lei, valoarea contribuției de la bugetul național este de 276.880,85 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului de grant este de 40.189,40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

MORT DE BEAT, prins la volan înainte să producă o tragedie, la Boldur. Ce alcolemie avea șoferul

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș ne-a comunicat cu ăuțin timp în urmă că vineri,...

Bursa locurilor de muncă dedicate persoanelor defavorizate

Vineri, 30 ianuarie 2015, la sediul D.G.A.S.P.C Timiş situat în Piaţa Regina Maria nr....

”Găsit bani, căutăm păgubit!” Polițiștii din Timiș vor să facă o faptă bună și nu știu cui

Pe data de 3 noiembrie 2014, un poliţist de la Postul de Poliţie Boldur...