job_10_

AJOFM Timiș, alături de primăriile din comunele timișene Nițchidorf, Sacoșu Turcesc și Boldur, organizează vineri, 29 mai 2015, cu începere de la ora 10:00, ”Bursa locurilor de muncă”. Evenimentul va avea loc la la Căminului Cultural din comuna Boldur și face parte din proiectul ”Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă”.

”Bursa Locurilor de Muncă – Împreună spre un loc de muncă” este un eveniment organizat cu scopul de a îmbunătăți șansele de integrare pe piața muncii a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, a persoanelor inactive și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor. Această acțiune face parte dintr-un complex de servicii gratuite, precum consiliere profesională, cursuri de formare profesională de tip inițiere, specializare și calificare, mediere pe piața muncii prin care se încearcă sprijinirea beneficiarilor proiectului.

”Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă” este un proiect care a demarat în luna aprilie a anului trecut și se va finaliza în luna septembrie 2015, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 , Axa prioritară 5 – ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Interventie 5.2. -“Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”. Valoarea totală a proiectului este de 2.009.470,00 lei, din care valoarea contribuției FSE este de 1.692.399,75 lei, valoarea contribuției de la bugetul național este de 276.880,85 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului de grant este de 40.189,40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.