AcasăStiriSocial"Toy for Joy - Dă o jucărie, fă o bucurie!". DONEAZĂ jucării...

„Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie!”. DONEAZĂ jucării pentru copii, de 1 iunie, la Timișoara

Idee ingenioasă din partea clubului sportiv GAO Racing Timișoara. Membrii acestuia s-au mobilizat și au pus la cale o acțiune caritabilă programată pe data de 2 iunie 2015, la o zi după Ziua Internaţională a Copilului, când clubul organizează campania: „Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie”.

Acţiunea va avea loc pe platforma IVECO din Timişoara, începând cu ora 13:30, acolo unde copiii vor avea parte de o zi spacială, plină de surprize. ”Deoarece vrem să legăm această acţiune de specificul organizaţiei noastre, dorim să înglobăm distribuirea jucăriilor cu un moment unic, şi anume un concurs de desene pe maşinile de raliu cât o demonstraţie automobilistică”, anunță reprezentanții clubului.

Acțiunea prevede colectarea de donații, care constă EXCLUSIV în jucării, și are loc pe data de 27 mai 2015 (în această seară), în parcarea Stadionului ”Dan Păltinișanu”, de la ora 21:00, mai exact după încheierea partidei de fotbal dintre Poli Timișoara și CS Mioveni.

Principalii beneficiari ai donațiilor, vor fi copii de Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Dumitru Ciumăgeanu” din Timişoara. Află mai multe detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente