Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie!”. DONEAZĂ jucării pentru copii, de 1 iunie, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Idee ingenioasă din partea clubului sportiv GAO Racing Timișoara. Membrii acestuia s-au mobilizat și au pus la cale o acțiune caritabilă programată pe data de 2 iunie 2015, la o zi după Ziua Internaţională a Copilului, când clubul organizează campania: „Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie”.

Acţiunea va avea loc pe platforma IVECO din Timişoara, începând cu ora 13:30, acolo unde copiii vor avea parte de o zi spacială, plină de surprize. ”Deoarece vrem să legăm această acţiune de specificul organizaţiei noastre, dorim să înglobăm distribuirea jucăriilor cu un moment unic, şi anume un concurs de desene pe maşinile de raliu cât o demonstraţie automobilistică”, anunță reprezentanții clubului.

Acțiunea prevede colectarea de donații, care constă EXCLUSIV în jucării, și are loc pe data de 27 mai 2015 (în această seară), în parcarea Stadionului ”Dan Păltinișanu”, de la ora 21:00, mai exact după încheierea partidei de fotbal dintre Poli Timișoara și CS Mioveni.

Principalii beneficiari ai donațiilor, vor fi copii de Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Dumitru Ciumăgeanu” din Timişoara. Află mai multe detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Realizarea Drumului Boilor, blocată de setea de bani. Când promite primarul Robu că va fi gata drumul

Drumul care leagă Moşniţa de Timişoara ar putea fi gata într-un timp relativ scurt,...

Mesajul Mitropolitului: în bisericile din Timiş se strâng bani pentru premierea olimpicilor. Modalităţile în care puteţi dona

Fapte bune, de Rusalii, în bisericile din Timiş. Mitropolia Banatului strânge bani pentru premierea...

Telemaratonul Speranței 2014, bilanț excelent. Câți bani s-au strâns pentru copii bolnavi

Organizat de Fundaţia “Laurențiu Ciucur”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret...