ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie!”. DONEAZĂ jucării pentru copii, de 1 iunie, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Idee ingenioasă din partea clubului sportiv GAO Racing Timișoara. Membrii acestuia s-au mobilizat și au pus la cale o acțiune caritabilă programată pe data de 2 iunie 2015, la o zi după Ziua Internaţională a Copilului, când clubul organizează campania: „Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie”.

Acţiunea va avea loc pe platforma IVECO din Timişoara, începând cu ora 13:30, acolo unde copiii vor avea parte de o zi spacială, plină de surprize. ”Deoarece vrem să legăm această acţiune de specificul organizaţiei noastre, dorim să înglobăm distribuirea jucăriilor cu un moment unic, şi anume un concurs de desene pe maşinile de raliu cât o demonstraţie automobilistică”, anunță reprezentanții clubului.

Acțiunea prevede colectarea de donații, care constă EXCLUSIV în jucării, și are loc pe data de 27 mai 2015 (în această seară), în parcarea Stadionului ”Dan Păltinișanu”, de la ora 21:00, mai exact după încheierea partidei de fotbal dintre Poli Timișoara și CS Mioveni.

Principalii beneficiari ai donațiilor, vor fi copii de Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă „Dumitru Ciumăgeanu” din Timişoara. Află mai multe detalii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore