Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCâte dintre femeile de până la 30 de ani au aventuri de-o...

Câte dintre femeile de până la 30 de ani au aventuri de-o noapte?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Călătoria este un afrodisiac”. Peste 40% dintre femeile britanice în vârstă de până la 30 de ani au cel puţin o aventură de o noapte pe parcursul concediilor din timpul verii, potrivit unui sondaj realizat recent în Marea Britanie.

Sondajul a fost realizat de MissTravel.com, un site specializat în organizarea de întâlniri pe durata vacanţelor, pe un eşantion de 30.000 de femei britanice, membre ale acestui site. Participantele au primit un chestionar cu 10 întrebări referitoare la comportamentul lor sexual din timpul vacanţelor de vară, informează huffingtonpost.com.

Peste 40% dintre participantele în vârstă de până la 30 de ani au declarat că au avut o aventură de o noapte pe durata unei astfel de vacanţe, iar 10% dintre respondente au spus că au avut cinci sau mai mulţi parteneri sexuali într-o vacanţă de o săptămână. 35% dintre ele au spus că au avut un singur partener sexual.

Acelaşi sondaj a evidenţiat faptul că femeile chestionate – indiferent de vârstă – sunt mai dispuse să aibă o aventură sexuală în timpul unei vacanţe decât în celelalte perioade din vieţile lor de zi cu zi.

Un alt sondaj, realizat la începutul acestei luni de compania australiană Intrepid Travel, pare să confirme rezultatele sondajului britanic. Autorii sondajului australian au ajuns la concluzia potrivit căreia vacanţele şi călătoriile sporesc libidoul oamenilor.

Aventurile de o noapte nu reprezintă însă apanajul exclusiv al britanicilor şi al australienilor. Din cei 6.000 de americani – bărbaţi şi femei – participanţi la un sondaj organizat în luna februarie de Match.com, peste 50% au spus că au avut cel puţin o aventură de o noapte. Sursa:debarbati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...