Andreea Marin şi Caravana „Preţuieşte Viaţa” vin la Timişoara, pe 12 mai

- Advertisement -

Turneul naţional „Preţuieşte Viaţa” pornete la începutul lunii mai cu plecare de la Constanţa. Caravana ajunge în Timişoara pe 12 mai, la Aula Magna – Universitatea de Vest, acolo unde, începând cu ora 18:00 sunt aşteptaţi toţi cei care se înscriu pentru acest eveniment.

„Îţi aducem emoţie, motivaţie şi poftă de viaţă, porţile îţi sunt deschise gratuit şi pleci acasă cu inspiraţie, cu inima plină şi cu daruri pentru tine şi îngeraşul tău! Poţi câştiga minunate cadouri, chiar şi premiul cel mare! Te aşteptăm cu drag, chiar dacă nu eşti încă părinte sau copii tăi sunt ei înşişi părinţi, la rândul lor. Anul trecut, am fost aproape 10.000 de inimi bătând la unison la evenimentele aflate sub umbrela Şcoala Mamelor. Tradiţia merge mai departe şi, de astă dată, mesajul nostru este: Preţuieşte Viaţa! Te aşteptăm cu inima deschisă!” explică Andreea Marin.

Dacă vreţi să ştiţi când şi unde ajunge caravana, ce bucurii vă aşteaptă, care sunt premiile pe care le puteţi câştiga chiar din acest moment fie jucându-vă online, fie direct la evenimentul din oraşul nostru şi mai ales dacă vreţi să vă înscrieţi online, pentru că locurile sunt limitate, chiar dacă sala este mare, nu mai pierdeţi timpul.

Intraţi AICI şi astfel intraţi în aplicaţia complexă care vă permite să aflaţi informaţiile necesare şi să vă distraţi în acelaşi timp, având o miză frumoasă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img