Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAndreea Marin şi Caravana "Preţuieşte Viaţa" vin la Timişoara, pe 12 mai

Andreea Marin şi Caravana „Preţuieşte Viaţa” vin la Timişoara, pe 12 mai

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Turneul naţional „Preţuieşte Viaţa” pornete la începutul lunii mai cu plecare de la Constanţa. Caravana ajunge în Timişoara pe 12 mai, la Aula Magna – Universitatea de Vest, acolo unde, începând cu ora 18:00 sunt aşteptaţi toţi cei care se înscriu pentru acest eveniment.

„Îţi aducem emoţie, motivaţie şi poftă de viaţă, porţile îţi sunt deschise gratuit şi pleci acasă cu inspiraţie, cu inima plină şi cu daruri pentru tine şi îngeraşul tău! Poţi câştiga minunate cadouri, chiar şi premiul cel mare! Te aşteptăm cu drag, chiar dacă nu eşti încă părinte sau copii tăi sunt ei înşişi părinţi, la rândul lor. Anul trecut, am fost aproape 10.000 de inimi bătând la unison la evenimentele aflate sub umbrela Şcoala Mamelor. Tradiţia merge mai departe şi, de astă dată, mesajul nostru este: Preţuieşte Viaţa! Te aşteptăm cu inima deschisă!” explică Andreea Marin.

Dacă vreţi să ştiţi când şi unde ajunge caravana, ce bucurii vă aşteaptă, care sunt premiile pe care le puteţi câştiga chiar din acest moment fie jucându-vă online, fie direct la evenimentul din oraşul nostru şi mai ales dacă vreţi să vă înscrieţi online, pentru că locurile sunt limitate, chiar dacă sala este mare, nu mai pierdeţi timpul.

Intraţi AICI şi astfel intraţi în aplicaţia complexă care vă permite să aflaţi informaţiile necesare şi să vă distraţi în acelaşi timp, având o miză frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...