Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Bruno Icobeț alături de câinii lui, Blue, Ozzy și Jay, au câștigat aseară 120.000 de euro – marele premiu al concursului ”Românii au talent”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Bruno Icobeț este marele câştigător al show-ului „Românii au talent” din 2013. Împreună cu câinii săi, Blue, Ozzy şi Jay, a reuşit să convingă publicul să-l voteze şi astfel să obţină titlul de „cel mai talentat român”, plus premiul de 120.000 de euro.

Bruno Icobeț parcă nici nu îndrăznea să se gândească la o asemenea reuşită şi la recompensă financiară care venea împreună cu ea. „Este greu să te gândeşti la bani, atunci când nu îi ai”, spunea el. Însă un lucru a avut mereu clar în minte. Banii vor merge la fiul său, Vlad. „Este extrem de talentat şi îşi iubeşte munca. Ar fi un start în viaţa frumos pentru el, aşa cum eu nu am avut”, s-a gândit marele câştigător al show-ului „Romanii au talent”.

Nu a uitat-o nici pe partenera lui de viaţă în acest plan din care nu lipsesc, bineînţeles, nici cei trei câini fără de care marele premiu nu ar fi existat: „Aş pleca cu soţia şi căţeii într-o vacanţă frumoasă pe care nici măcar nu vă puteţi imagina cât de mult o merită”, a îndrăznit el să viseze.

„În ceea ce mă priveşte pe mine şi drumul pe care am pornit, voi putea organiza cursuri de educaţie canină şi discdog fără a mai fi necesară alergătura continuă după sponsori, voi putea cumpăra echipamente cu care cursanţii să practice sportul”, a completat noul erou de la „Românii au talent”.

Bruno a sperat că va câştiga, dar desigur că nu a avut certitudinea. Anunţul că el este marele câştigător l-a găsit epuizat şi plin de emoţii: „Chiar mai mari. Mult mai mari decât la început”, a mărturisit el.

Totuşi, nu a lăsat sentimentele să-l copleşească. Prietena să patrupeda, în schimb, nu a reuşit să aibă o stăpânire de sine la fel de mare şi aproape că a stricat totul.  „Mă aşteptam să câştig până în momentul în care a intrat Jay (căţeluşa – n.r.) în călduri. După ce a intrat Jay în călduri şi mi-a bulversat băieţii, nu mă mai aşteptăm”, a povestit Bruno imediat după show.

Însă cum nimic nu stă în calea talentului adevărat, Bruno Icobeț, Blue, Ozzy şi Jay au reuşit cea mai importantă performanţă a lor de până acum, să câştige marele titlu la „Romanii au talent”, scrie romaniiautalent.protv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare