Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriConnect-R îşi îndeamnă fanii să citească Biblia

Connect-R îşi îndeamnă fanii să citească Biblia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prezent în studioul unui post de radio pentru a-şi promova cea mai nouă piesă, “Dă-te-n dragostea mea”, Connect-R şi-a invitat fanii să citească Biblia în căutarea dragostei.

“Ma bucur că am reusit ca pe strofa trei să pun un cuvânt. Măcar dacă se vor întreba puştii ce-i cu cuvântul acela, eu am câştigat ceva”, a spus Connect-R referindu-se la cuvantul “Corinteni”.

“Dacă vor verifica, la Corinteni 1:13 e cea mai frumoasă definiţie a dragostei. Aş vrea ca măcar puştii să deschidă puţin Corinteni 1:13, să citească ceva de acolo”, a mai spus cântăreţul.

Pentru cei care nu au răbdarea necesară să caute în Biblie pasajul despre care vorbeşte Connect-R, iată-l mai jos.

“Chiar dacă aș vorbi în limbi omenești și îngerești, și n-aș avea dragoste, Sunt o aramă sunătoare sau un chimval zăngănitor. Și chiar dacă aș avea darul proorociei, și aș cunoaște toate tainele și toată știința; chiar dacă aș avea toată credința așa încât să mut și munții, și n-aș avea dragoste, nu Sunt nimic. Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul”. Sursa:1music.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare