Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalTimişoreanca Lavinia a lansat un nou single. "Queen of Ice" a fost...

Timişoreanca Lavinia a lansat un nou single. „Queen of Ice” a fost înregistrat în colaborare cu Gloria Glow

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Celebra Lavinia, fosta componentă a tripei Spicy, lansează single-ul „Queen of Ice”. Cântăreaţa din Timişoara a colaborat cu Gloria Glow, care s-a ocupat de partea rap, pentru acest proiect.

„Este una din cele mai bune artiste în  pop-hip hop-ul autohton, iar această colaborare îi va deschide drumul către succes. Gloria Glow cred că va fi revelaţia acestui an, în industria muzicală autohtonă” a declrat frumoasa brunetă despre cea cu care a înregistrat noul single.

Noua piesă a Laviniei a fost produsă de Mym Constantin şi Mario Blue, cel din urmă declarând: „Am stat cu Lavinia ore şi zile în şir şi am muncit. Am reuşit să-i dăm o identitate clară după multe ore de muncă în studio, iar albumul pe care ea l-a pregătit va demonstra acest lucru. Lavinia este o artistă care ne-a arătat că atunci când faci muzică cu seriozitate şi pasiune totul devine uşor şi frumos. Suntem foarte mulţumiţi de ce a ieşit, iar primul single <<Queen of Ice>> redă sound-ul fresh de care are nevoie România acum pe plan internaţional”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare