Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel mai în vogă rapper timişorean, Skizzo Skillz, a lansat „Şmecherărău”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

După succesul extraordinar pe care l-a avut cu melodia „Binidităt”, timişoreanul Skizzo Skillz a lansat un nou viitor hit. Acesta se numeşte „Şmecherărău”, iar varianta iniţială face parte din playlist-ul albumului „SKEO”, lansat de timişorean împreună cu Keo.

Varianta ce poate fi ascultată şi a cărui clip se poate vedea mai sus, face parte dintr-un nou concept de show „SKEO SHOW”, care se vrea un spectacol exploziv ce se întinde pe durata a 60 de minute de hituri, o combinaţie interesantă de pop-rock şi hip-hop, totul acompaniat de trupa lor live.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare