Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCea mai productivă zi din era "ACS", la Poli Timişoara. Opt contracte...

Cea mai productivă zi din era „ACS”, la Poli Timişoara. Opt contracte noi pentru Liga I

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Perioada de mercatto a început slab pentru Poli Timişoara, astfel, până în urmă cu câteva zile nici un jucător din multitudinea de fotbalişti venită în probe nu a convins, dar nici cei anunţaţi de-a lungul timpului, de la finalul competiţiei, fie nu şi-au făcut apariţia, fie nu au semnat contracte. Joi şi vineri au fost două zile decisive pentru alb-negrii, clubul anunţând până la redactarea acestui material opt noi contracte, între care Nuno Claro, Adrian Rusu, Eduard Nicola sau Jorge Luis Ruiz.

Dacă joi, 27 iunie 2013, clubul Poli Timişoara anunţa că doi dintre jucătorii care făceau pregătirea cu echipa bănăţeană au semnat contracte valabile pe trei sezoane, pe parcursul zilei de vineri, s-au mai semnat încă şase înţelegeri.

Primul dintre cei care au semnat un angajament cu alb-negrii este atacantul venezuelean Jorge Luis Ruiz (născut la 10 ianuarie 1989) care a evoluat ultima dată la Tucanas de Amazones – echipă cu care a promovat în acest sezon în primul eşalon fotbalistic din ţara sa natală, urmând să joace la Poli pentru trei sezoane.

Al doilea transfer oficializat al zilei a fost Adrian Rusu (născut la 28 iulie 1984), de meserie fundaş central. Acesta a mai evoluat la UTA, Rapid Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi FC Braşov şi a semnat cu alb-negrii pe doi ani.

Cel de-al treilea este Eduard Nicola, născut la 20 mai 1983 (foto, stânga), acesta evoluând pe postul de fundaş stânga. Până în prezent, Nicola a mai evoluat la Gloria Buzău, InterGaz Bucureşti, Astra Giurgiu, Victoria Brăneşti, Voinţa Sibiu şi Universitatea Cluj, iar la bănăţeni va juca pentru următoarele două sezoane.

Al patrulea jucător care a parafat o înţelegere cu clubul bănăţean este portarul Nuno Claro, născut la 7 ianuarie 1977 (foto, dreapta), unul dintre cei mai experimentaţi goalkeeperi din Liga I, de naţionalitate portughez. Acesta a mai jucat la Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira, Trofense, Gondomar, Moreirense, Nelas şi CFR Cluj, echipă cu care a câştigat de trei ori competiţia internă din România, tot de atâtea ori Cupa României şi de alte două Supercupa. Claro a semnat pentru un singur sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Nu în ultimul rând, ultimele două contracte semnate cu clubul bănăţean sunt cele ale tinerelor talente: portarul Eduard Pap (19 ani) şi mijlocaşul Răzvan Trandu (22 de ani), care au semnat prelungirea contractelor pentru încă trei sezoane.

Cu aceştia, dar şi cu alte surprize pe care bănăţenii le vor anunţa în perioada următoare, poliştii vor face deplasarea în cantonamnetul stabilit la Dravograd (Slovenia), între 1 şi 12 iulie, perioadă în care alb-negrii vor susţine o serie de jocuri de verificare. Iată partidele care au fost stabilite, până acum:
– 2 sau 3 iulie, la Murska Sobota (Slovenia) – cu Dinamo Zagreb (Croaţia);
– 6 iulie, la Maribor (Slovenia) – cu Karpaty Lviv (Ucraina);
– 11 iunie, la Manzano (Italia) – cu Udinese Calcio (Italia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare