ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Centralele pe gaz, INTERZISE? Masura ar putea sa se aplice in Romania si UE, pentru reducerea poluarii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Centralele individuale pe gaze ar putea fi interzise, nu doar în România, ci în toată Uniunea Europeană. Experții în planificare energetică au făcut această propunere, în încercarea de a găsi soluții pentru reducerea emisiilor de carbon. Specialiștii în energie susțin însă că măsura are ca scop, de fapt, reducerea dependenței de gazul rusesc.

În ultima perioadă, tot mai mulți români s-au debranșat de la sistemele publice de termoficare. Conform legislației actuale, pentru a avea căldură și apă caldă, centralele de apartament trebuie schimbate o dată la un deceniu.

Oamenii sunt îngrijorați că nu vor mai putea monta centrale noi dacă vor fi adoptate propunerile experților europeni pentru reducerea poluării. Specialiștii UE propun interzicerea montării de noi centrale termice pe gaz din 2030.

Alternativa ar fi sistemele publice de termoficare pe biogaz obținut din arderea deșeurilor industriale sau soluții individuale, cum sunt pompele de căldură și centralele electrice.

Mai multe despre acest subiect pe stiri.tvr.ro.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore