Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un spital din Timisoara renunta la centrala proprie si se racordeaza la sistemul centralizat de incalzire

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara va fi racordat la sistemul centralizat de încălzire. Anunțul a fost făcut de Colterm – societatea care se ocupă de furnizarea agentului termic în capitala Banatului.

”Trend-ul” debranșărilor de la sistemele centralizate de încălzire s-a mai redus în ultima perioadă din diferite motive. De asemenea, Uniunea Europeană pregătește pachete legislative care ar urma să interzică centralele individuale pe gaz, pe motiv de poluare, ceea ce ar obliga populația și nu numai să revină sau să treacă la sistemele centralizate de alimentare cu energie termică.

Este și cazul Spitalului de Boli Invecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, care este în plin proces de racordare la rețeaua societății de termoficare Colterm. Anunțul a fost făcut chiar de furnizorul de agent termic și apă caldă din capitala Banatului.

”Colterm recâștigă încrederea timișorenilor! Un important client, spitalul Victor Babeș, va intra în rețeaua de termoficare și va beneficia de servicile oferite de noi. Branșarea spitalului a început în noiembrie 2018, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile am fost nevoiți să sistăm lucrările o perioadă dar le-am reluat în forță săptămâna trecută. În cel mai scurt timp, unul dintre cele mai importante spitale din vestul țării va fi alimentat cu energie termică livrată de Colterm”, au anunțat reprezentanții Colterm, prin intermediul paginii de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Medicii infecţionişti trag un semnal de alarmă! A crescut numărul cazurilor de pneumonii comunitare

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Garda...

Alertă de gripă și viroze respiratorii la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara! A crescut alarmant numărul îmbolnăvirilor

Ultimele zile au adus o creștere a numărului copiilor, dar și al adulților cu...

Mamografii gratuite la Spitalul Victor Bebeş din Timişoara, pentru depistarea precoce a cancerului de sân!

Spitalul Victor Babeş din Timişoara se alătură campaniei de realizare gratuită a mamografiilor, ce...