AcasăStiriUn spital din Timisoara renunta la centrala proprie si se racordeaza la...

Un spital din Timisoara renunta la centrala proprie si se racordeaza la sistemul centralizat de incalzire

Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara va fi racordat la sistemul centralizat de încălzire. Anunțul a fost făcut de Colterm – societatea care se ocupă de furnizarea agentului termic în capitala Banatului.

”Trend-ul” debranșărilor de la sistemele centralizate de încălzire s-a mai redus în ultima perioadă din diferite motive. De asemenea, Uniunea Europeană pregătește pachete legislative care ar urma să interzică centralele individuale pe gaz, pe motiv de poluare, ceea ce ar obliga populația și nu numai să revină sau să treacă la sistemele centralizate de alimentare cu energie termică.

Este și cazul Spitalului de Boli Invecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, care este în plin proces de racordare la rețeaua societății de termoficare Colterm. Anunțul a fost făcut chiar de furnizorul de agent termic și apă caldă din capitala Banatului.

”Colterm recâștigă încrederea timișorenilor! Un important client, spitalul Victor Babeș, va intra în rețeaua de termoficare și va beneficia de servicile oferite de noi. Branșarea spitalului a început în noiembrie 2018, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile am fost nevoiți să sistăm lucrările o perioadă dar le-am reluat în forță săptămâna trecută. În cel mai scurt timp, unul dintre cele mai importante spitale din vestul țării va fi alimentat cu energie termică livrată de Colterm”, au anunțat reprezentanții Colterm, prin intermediul paginii de Facebook.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente