Compania locală de termoficare din Timișoara a anunțat, astăzi, că întrerupe furnizarea agentului termic. Acest serviciu va fi reluat abia când temperaturile diurne și cele nocturne vor ”cere” încălzirea locuințelor racordate la rețeua centralizată de energie termică.

Colterm a anunțat, astăzi, că lasa timișorenii fără căldură în locuințe. Motivul? Încăzirea vremii. ”Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului și în conformitate cu prevederile Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timișoara, COLTERM va întrerupe furnizarea agentului termic către clienții săi începând de azi, luni, 29 octombrie 2018”.

Compania de termoficare a anunțat că furnizarea agentului termic va fi reluată numai atunci când ”atât temperaturile diurne cât și cele nocturne o vor impune”.

Pentru eventualele reclamații și sesizări privind oprirea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, COLTERM pune la dispoziția clienților săi următoarele modalități de contact:

☎ Telefon: 0256.494.133
☎ Număr scurt: 0356-909 (tasta 4)
📱 Mobil: 0756.061.468
📧 E-mail: dispecerat@colterm.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.