sâmbătă,24,iulie,2021
AcasăStiriBăncuța de sub fereastră - un spaţiu superb de relaxare în locul...

Băncuța de sub fereastră – un spaţiu superb de relaxare în locul caloriferului

Sunt convinsă că vor apărea voci grăbite să sublinieze că această idee este incompatibilă cu locuinţele noastre, din cauza caloriferelor pe care cei mai mulţi dintre noi le avem sub ferestre. Şi vor avea dreptate, însă doar parţial. Pentru că dacă te afli abia în faza de proiectare sau construcţie a casei, poţi gândi amplasarea caloriferelor astfel încât să-ţi poţi construi o astfel de băncuța sub una dintre ferestrele care oferă o privelişte frumoasă, pe care e păcat să nu o pui în valoare.

Băncuțele de sub ferestre, perfecte pentru casele cu încălzire prin pardoseală

Pentru că tot mai mulţi aleg să-şi doteze locuinţele cu încălzire prin pardoseală, din dorinţa de a scăpa de inesteticele calorifere, cred că în viitorul apropiat vom întâlni tot mai des băncuțe proiectate chiar sub ferestrele din livingurile, dormitoarele şi bucătăriile de pe la noi. Adevărul este că, prin înlăturarea radiatoarelor, se câştigă o groază de spaţiu, căruia îi putem da o utilitate concretă: amenajarea unui loc de relaxare sau proiectarea unui spaţiu de depozitare sau a unei biblioteci.

Ce tâmplar poate realiza astfel de băncuțe, dar mai ales cum pot fi amplasate acestea dacă avem deja calorifere în locuință, puteți afla citind articolul în continuare, pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente