Belgian-urmarit-international

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au avut parte de o surpriză în timpul acțiunii desfășurate noaptea trecută pe raza municipiului Timișoara. Oamenii legii au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, dat în urmărire internațională, fiind căutat de autoritățile din Republica Moldova pentru trafic de persoane. Mai mult decât atât, acesta a fost prins conducând în stare avansată de ebrietate. Cetățeanul belgian de abia mai putea să vorbească cu agenții de poliție, însă a știut să se laude cu rezistența sa la alcool: „Șepte pahare de vodka am băut!”, a exclamat bărbatul. Șoferul a refuzat atât să se legitimeze, cât și să sufle în aparatul etilotest, fiindu-i teamă că va fi recunoscut și arestat de autorităţi.

Foarte recalcitrant și agitat, belgianul matrafoxat a sărit la harță și la reporterul voceatimisului.ro, fiind foarte deranjat că este filmat. În cele din urmă acesta a fost încătușat și urcat în autospeciala de poliție. În trecut, bărbatul de 50 de ani era patronul unui night-club în zona Complexului Studențesc Timișoara, acolo unde aducea femeile racolate de pe teritoriul Republici Moldova. Dus la Spitalul Clinic Municipal Timişoara pentru prelevarea probelor de sânge, acesta a refuzat pe motive religioase prelevarea probelor pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile în vederea extrădării. Pentru depistarea bărbatului, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediu Biroului Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.