ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cetățean belgian urmărit de INTERPOL pentru trafic de persoane, depistat de Polițiștii Rutieri în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au avut parte de o surpriză în timpul acțiunii desfășurate noaptea trecută pe raza municipiului Timișoara. Oamenii legii au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, dat în urmărire internațională, fiind căutat de autoritățile din Republica Moldova pentru trafic de persoane. Mai mult decât atât, acesta a fost prins conducând în stare avansată de ebrietate. Cetățeanul belgian de abia mai putea să vorbească cu agenții de poliție, însă a știut să se laude cu rezistența sa la alcool: „Șepte pahare de vodka am băut!”, a exclamat bărbatul. Șoferul a refuzat atât să se legitimeze, cât și să sufle în aparatul etilotest, fiindu-i teamă că va fi recunoscut și arestat de autorităţi.

Foarte recalcitrant și agitat, belgianul matrafoxat a sărit la harță și la reporterul voceatimisului.ro, fiind foarte deranjat că este filmat. În cele din urmă acesta a fost încătușat și urcat în autospeciala de poliție. În trecut, bărbatul de 50 de ani era patronul unui night-club în zona Complexului Studențesc Timișoara, acolo unde aducea femeile racolate de pe teritoriul Republici Moldova. Dus la Spitalul Clinic Municipal Timişoara pentru prelevarea probelor de sânge, acesta a refuzat pe motive religioase prelevarea probelor pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile în vederea extrădării. Pentru depistarea bărbatului, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediu Biroului Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore