Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Continuă cazul fetiţei Maria, răpită de o familie de rromi din Grecia – toată media internaţională este cu ochii pe acest caz

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Citiţi primul articol privitor la cazul răpirii fetiţei AICI

Cuplul în grija căruia a fost găsită fetiţa au fost ţinuţi în custodie până astăzi când au apărut în faţa tribunalului. Ei pot fi condamnaţi la o perioadă de 10-20 de ani de puşcărie pentru infracţiunea de răpire. Primele poze cu ei au fost făcute publice astăzi, Eleftheria Dimopoulou – 40 de ani, şi Hristos Salis – 39 de ani.

Este foarte cunoscut faptul că există un trafic de bebeluşi condus de rromi între România, Bulgaria, Grecia şi Anglia” – a declarat domnul Yannapoulos, conform Daily Mail

Pe lângă acuzaţia de răpire, aceştia au mai fost acuzaţi de procurare de documente false. În timpul raidului o serie de obiecte ilegale au fost găsite în locuinţa familiei de rromi. Droguri puternice, precum şi droguri mai slabe ca şi cannabis, arme, cărţi de credit furate şi multe altele.

Era evident că fata nu era de etnie rromă. Era îngrozită prima oară cand a venit la noi şi nu vorbea deloc, dar acum este calmă şi se joacă cu ceilalţi copii” a afirmat purtătorul de cuvânt Panayiotis Pardalis despre micuţa Maria, conform Daily Mail

Potrivirea ADN-ului ei este încercată acum cu ADN-ul mai multor persoane din mai multe ţări, în încercarea găsirii părinţilor biologici ai fetiţei.

Cuplul de rromi continuă să susţină că fetiţa nu a fost răpită, ci le-a fost dată în grijă de o mamă ce nu vroia să aibă grijă de ea.

Între timp a mai apărut şi o filmare în care fetiţa apare dansând în tabăra de rromi, presupunându-se că pentru bani.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=G7EziLG9smc]

Sursa foto: Mirror uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare