cnadnr

Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic, că în perioada 17.09. – 27.10.2012 se vor desfăsura la nivel naţional măsuratori precum si anchete de circulaţie, de tip origine-destinaţie în locaţii caracteristice reţelei de drumuri adiacente Municipiilor Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Plan-ului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condiţiilor pentru realizarea unui sistem naţional de transport eficient, durabil, flexibil si sigur. În cadrul proiectului se va elabora si Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport, pe termen scurt, mediu si lung.
Pentru dezvoltarea Modelului Naţional de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date si informaţii suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea-destinaţia deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât si tipul de marfă transportată.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.