Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Anchetă” pe șoselele din Timiș! Ce CAUTĂ polițiștii rutieri, începând de mâine

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

CNADNR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că în zilele de 10, 17, 24 iunie și 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulație numit „Ancheta de circulație origine – destinație”. Acesta constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România. În aceste puncte vor fi echipe de recenzori și agenți de circulație care vor invita conducătorii de vehicule pe o banda de rezervă (acostament sau banda I-a) și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în:
· originea plecării în cursa (ex.: București, Zalău);
· destinația cursei (ex.: Suceava, Budapesta);
· ruta (ex.: București – Pitești – Sibiu – Deva – Arad – Nădlac);
· scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri);
· pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii;
· pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de înmatriculare – identificare. Întrebările vizează direcțiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informațiile solicitate fiind complet anonime.

Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, motiv pentru care CNADNR roagă conducătorii de vehicule să colaboreze cu recenzorii astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții optime și într-un timp cât mai redus.

La nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timişoara atât pe lângă punctele de trecere a frontierei către Serbia și Ungaria, cât și pe șoseaua de centura a municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Se circulă în condiţii de iarnă, pe şoselele din vestul ţării! Utilajele DRDP au ieşit pe drumurile naţionale şi autostrada A1, noaptea trecută

Aproape 500 de tone de material antiderapant s-au răspândit pe drumurile naționale și autostrada...

Bezna minții! Administrația Alin Nica a demarat ancheta internă pentru depistarea cârtiței în cazul lingvistului ”Borsetă”

Plin de sânge, umilit și în bălți de lacrimi, ultimele datorate râsului isteric venit...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...