Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Anchetă” pe șoselele din Timiș! Ce CAUTĂ polițiștii rutieri, începând de mâine

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

CNADNR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că în zilele de 10, 17, 24 iunie și 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulație numit „Ancheta de circulație origine – destinație”. Acesta constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România. În aceste puncte vor fi echipe de recenzori și agenți de circulație care vor invita conducătorii de vehicule pe o banda de rezervă (acostament sau banda I-a) și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în:
· originea plecării în cursa (ex.: București, Zalău);
· destinația cursei (ex.: Suceava, Budapesta);
· ruta (ex.: București – Pitești – Sibiu – Deva – Arad – Nădlac);
· scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri);
· pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii;
· pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de înmatriculare – identificare. Întrebările vizează direcțiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informațiile solicitate fiind complet anonime.

Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, motiv pentru care CNADNR roagă conducătorii de vehicule să colaboreze cu recenzorii astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții optime și într-un timp cât mai redus.

La nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timişoara atât pe lângă punctele de trecere a frontierei către Serbia și Ungaria, cât și pe șoseaua de centura a municipiului Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore