Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara va avea o a doua piață volantă, chiar în fața unui supermarket, în zona Lipovei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O veste foarte bună a fost lansată de consilierul local, Ștefan Sandu, inițiatorul proiectului primei piețe volante din Timișoara, care este deja un succes. Sandu a anunțat că o a doua piață volantă va fi funcțională de la finele lunii iunie, în partea de Nord a Timișoarei.

”Acum mai bine de un an, în zona Stadion s-a inaugurat prima Piață Volantă din Timisoara. Dupa un an, timp în care s-au analizat mai multe locații, acum la început de vară este momentul potrivit pentru a inaugura o a doua piață în Timișoara, de această dată în partea de nord a orașului. Aceasta va funcționa din data de 27 iunie 2015 pe terenul mărginit de străzile Holdelor, Ion Ionescu de la Brad, Silistra și Martir Alexandru Grama – zona Lipovei” a anunțat consilierul prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Sandu susține că noua piață volantă va fi în beneficiul locuitorilor din mai multe cartiere. ”Sunt convins că producătorii bănățeni vor găsi atractivă locația și locuitorii din zonele Aradului, Lipovei, Circumvalațiunii chiar Dumbrăvița, vor găsi mai aproape și mai simplu produse proaspete și sănătoase, autohtone. Pentru început, programul va fi în fiecare zi de sămbătă dimineață, urmând ca o a doua zi din săptămână să fie decisă în urma consultării celor interesați”, a mai spus Ștefan Sandu.

Locația pe care va fi amplasată viitoarea piață volantă este situată chiar în fața unui supermarket Lidl, dar și în apropiere de alte două piețe ”clasice”, una situată chiar pe strada Silistra, iar cealaltă, ”Piața Nouă”, aflată la intersecția străzilor Holdelor și Sf. Apostoli Petru și Pavel (fostă Borzești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Piata volanta din zona Stadion, deschisa si in Vinerea Mare

Societatea Piețe SA anunță că piața volantă din zona Stadion va fi deschisă și...

MIZERIA ”uitată” de RETIM în piața volantă, în creștere de la o săptămână la alta! FOTO

Acum circa un an de zile, administrația locală avea să inagureze în vecinătatea stadionului...

Primul festival al florilor din Timișoara, în imagini! Cum ar putea arăta ”Timfloralis” FOTO

Liberalul Ștefan Sandu a venit cu ideea organizării unui festival al florilor, la Timișoara...