Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primul festival al florilor din Timișoara, în imagini! Cum ar putea arăta ”Timfloralis” FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Liberalul Ștefan Sandu a venit cu ideea organizării unui festival al florilor, la Timișoara – oraș cunoscut ca și ”Orașul Florilor”, iar ideea sa a prins contur foarte rapid, aceasta fiind adoptată imediat și de colegii săi din cadrul Consiliului Local al capitalei Banatului.

Astfel, începând din 2015, Timișoara va găzdui ”Timfloralis” – Festivalul florilor care se vrea să devină în scut timp un eveniment de anvergură internațională, ceea ce este extrem de facil datorită apropierii orașului de pe Bega atât de granița cu Ungaria, dar și de cea cu Serbia.

”Mai este doar o lună până la inaugurarea primei ediții a festivalului florilor Timfloralis Timișoara. Pornim cu gândul de a readuce orașului titulatura de Orașul Florilor. Știm că nu este ușor, știm că este nevoie de timp, multă muncă, o bună strategie și voința concretă de a atinge acest țel. Ne bucurăm de prima ediție și așteptăm în primul rând să învățăm pentru următoarele. Asemenea festivaluri se desfășoară în toate colțurile lumii aducând laolaltă zeci de mii de participanți. Nivelul la care s-a ajuns este deosebit, eforturile organizatorilor sunt pe măsură și fiecare eveniment și-a creat în timp o imagine proprie. Eforturile financiare sunt deosebite și peste tot evenimentele sunt susținute cu sponsorizări consistente din mediul privat. Vă prezint câteva imagini de la festivaluri de anvergură, nu ca să ne comparăm, ci doar ca să știm spre ce trebuie să ne îndreptăm în anii viitori” a scris consilierul local Ștefan Sandu, pe Facebook, postând imaginile de mai jos.

REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA FESTIVALULUI TIMFLORALIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Se apropie Timfloralis – Festivalul Florilor 2019, la Timisoara. Vezi programul complet!

Festivalul florilor ”Timfloralis” e aproape de debuy. Evenimentul va ”îmbrăca” în flori colorate trei...

Festivalul ”Timfloralis” se extinde. Va ocupa cele mai importante trei piete din Timisoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, cu sprijinul primăriei capitalei Banatului, organizează, în perioada...

Timfloralis 2016: centrul Timișoarei prinde culoare. Programul complet al festivalului

Mii de flori vor umple de culoare centrul orașului, timp de trei zile, odată...