Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Festivalul Timfloralis, ocazie pentru lansarea Asociației Floriștilor Români. În ce stadiu sunt pregătirile FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lansarea Asociației Floriștilor Români se va realiza în cadrul unei conferințe în care președintele acesteia, designerul florist Adreea Stör, va vorbi despre importanța comunicării prin design floral a floriștilor cu publicul larg, despre necesitatea îmbunătățirii percepției asupra domeniului și orientarea spre natură.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, între 22 și 24 mai, Asociația Floriștilor Români va derula, în parteneriat cu organizatorii evenimentului, activități care vor avea în prim-plan atenția pentru arta florală: un cooking show unde elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare, un workshop pentru mămici și copii care vor învăța să îmbine câteva elemente de design floral, unul pentru profesioniștii din domeniu, și o prezentare de modă unde vestimentația va fi combinată cu accesorii florale.

Altfel, Piața Victoriei din Timișoara se schimbă radical pentru debutul festivalului florilor, municipalitatea montând deja un stâlp uriaș în fața Operei Române, pentru a crea o imensă cupolă de flori, pe care a început deja montarea acestora. De asemenea vor fi refăcute, în totalitate, spațiile verzi unde se plantează mii de flori.

Vezi AICI programul complet al primului festival al florilor din Timișoara – TIMFLORALIS 2015!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore