AcasăStiriSportContra: ”Poli va fi în prima ligă”. Ce spune ”Guriță” că trebuie...

Contra: ”Poli va fi în prima ligă”. Ce spune ”Guriță” că trebuie să facă Alexa și Timofte pentru a păstra echipa în Liga I

Antrenorul timișorean Cosmin Contra a vorbit duminică la Radio Timișoara despre cum vede el situația în care se află Poli Timișoara, dar mai ales ce ar trebui să facă conducerea tehnică și administrativă pentru a reușis să mențină echipa pe prima scenă a fotbalului românesc. ”Timofte și Dan Alexa fac o treabă extraordinară la Timișoara. Dacă nu se va întâmpla o catastrofă, Poli va fi la anul în prima Ligă. Ceea ce trebuie să înțeleagă lumea e că în prima divizie cerințele sunt altele. Clubul trebuie să facă eforturi mai mari din punct de vedere financiar și să aducă jucători care să facă față în Liga I. Din punctul acesta de vedere eu cred că Timofte și Alexa se gândesc să formeze o echipă atât de puternică încât să rămână în prima divizie” a spus ”Guriță”.

Singurul tehnician român care antrenează în Primera Division și care va prelua formația chineză Guangzhou R&F, recunoaște că de când a părăsit România a stat ”departe” noutățile din fotbalul românesc, însă a păstrat legătura cu unul dintre oamenii din staff-ul lui Poli – preparatorul fizic Jorge Alvarez, cel care a fost cooptat de Alexa la sfatul lui Contra. ”I-am ajutat cu preparatorul fizic, care este acum la prima echipă (…) Sunt prietenii mei şi întotdeauna o să îi ajut” a mai spus Contra la Radio Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente