ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cu TIRu’ între blocuri. Poliţiştii locali împart amenzi şoferilor de camioane care staţionează ilegal în oraş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii locali din Timişoara au efectuat în cursul zilei de ieri acţiuni pentru depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile HCL 486/2006, referitoare la parcarea vehiculelor grele pe raza municipiului Timişoara.

Conform actului normativ, se interzice staţionarea voluntară a vehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat ale municipiului Timişoara. Această restricţie se exceptează pe timpul efectuării operaţiunilor de încărcare/descărcare sau îmbarcare/debarcare, conducătorii acestor vehicule având obligaţia să respecte semnalizarea rutieră din zonă.

Încălcarea acestor prevederi se sancţionează cu amenda de la 1.000 la 2.500 lei, dar acestea nu par a-i speria pe şoferi, în această situaţie fiind descoperite mai multe vehicule în zona străzii Demetriade, unde frecvent sunt întâlnite astfel de cazuri, dar şi pe străzile Recoltei sau Chimiştilor. Poliţiştii locali organizează periodic astfel de acţiuni.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore