Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCu TIRu' între blocuri. Poliţiştii locali împart amenzi şoferilor de camioane care...

Cu TIRu’ între blocuri. Poliţiştii locali împart amenzi şoferilor de camioane care staţionează ilegal în oraş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din Timişoara au efectuat în cursul zilei de ieri acţiuni pentru depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile HCL 486/2006, referitoare la parcarea vehiculelor grele pe raza municipiului Timişoara.

Conform actului normativ, se interzice staţionarea voluntară a vehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat ale municipiului Timişoara. Această restricţie se exceptează pe timpul efectuării operaţiunilor de încărcare/descărcare sau îmbarcare/debarcare, conducătorii acestor vehicule având obligaţia să respecte semnalizarea rutieră din zonă.

Încălcarea acestor prevederi se sancţionează cu amenda de la 1.000 la 2.500 lei, dar acestea nu par a-i speria pe şoferi, în această situaţie fiind descoperite mai multe vehicule în zona străzii Demetriade, unde frecvent sunt întâlnite astfel de cazuri, dar şi pe străzile Recoltei sau Chimiştilor. Poliţiştii locali organizează periodic astfel de acţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare