AcasăStiriSportCupa Tonic Gym, Împins din culcat, Ediția a II-a 2013

Cupa Tonic Gym, Împins din culcat, Ediția a II-a 2013

La această competiţie au participat sportivi din mai multe oraşe ale ţării cum ar fi Oradea, Sibiu, Bacău, Turda, Timişoara dar şi din afara ţării, din Serbia şi Ungaria. Sportivii au fost împărţiţi în două grupe, o parte concurând fără echipament special iar cea de-a doua parte având echipamentul special numit Cămăşi. În continuare sportivii au fost împărţiţi pe mai multe categorii de greutate: 59, 66, 74, 83, 93, 105, 120 şi 120kg. Fiecare sportiv a efectuat câte 3 încercări şi la fiecare încercare au încărcat bara progresiv nu doar pentru a-şi depăşi concurenţii ci mai mult pentru a-şi depăşi propriile forţe.
Campionul Mondial la Powerlifting, Sorin Cazacu, a stabilit un nou record, el reuşind să împingă pe rând 262,5kg; 270 kg şi în final 275 kg.  Competiţia a fost câştigată la grupa fără echipament special de către sportivul Turcu Cristian, pe locul II clasându-se Statenco Alex iar pe locul III Antonică Relu. Surpriza a venit atunci când au fost anunţaţi câştigătorii competiţiei la grupa cu echipamentul special, unde toţi se aşteptau ca pe primul loc să urce Campionul Mondial Sorin Cazacu dar acesta a anunţat că a participat în afara concursului, lăsând astfel locul celorlati sportivi să urce pe podium. Astfel competiţia a fost câştigată de sportivul din Ungaria, Laszlo Radnoti, pe locul II fiind sportivul timişorean Pastor Daniel, iar pe III sportivul din Oradea, Lupas Florin. În afară de aceştia au mai urcat pe podium şi ceilalţi sportivi în funcţie de categoria de greutate la care au participat. Cu aceasta competiţie s-a încheiat şi anul sportiv 2013 pentru Clubul Caza Powerlifting Timişoara care a adunat în palmares un total anual de peste 100 medalii, depăşind astfel performanţa din 2012. Sportivii au fost foarte mulţumiţi de modul de organizare al concursului şi au anunţat că vor veni şi la următoarele ediţii.

 

Clasamentul Cupei Tonic Gim Împins din culcat, Ediția a II-a 2013

[document url=”https://www.voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2013/12/Cupa-Tonic-Gym11.pdf”]

[document url=”https://www.voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2013/12/Cupa-Tonic-Gym10.pdf”]

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente