Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dacă e octombrie şi e Duminică, prichindeii sunt aşteptaţi la Teatrul Merlin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

În fiecare duminică, copiii împreună cu părinţi, bunici, mătuşi sau unchi sunt aşteptaţi cu drag de Teatrul de păpuşi Merlin care le-a pregătit acestora o serie de piese de teatru cu păpuşi puse pe fundalul unor poveşti pentru copii. Actorii teatrului le vor prezenta piticilor şi însoţitorilor acestora piese deja cunoscute precum Degeţica, Cenuşăreasa şi Ariciul, dar s-au străduit sa le aducă şi ceva nou prezentându-le şi o piesă în premieră cu povestea lui Aladin.
Știm că poveştile locuiesc acolo sus, între stele.Noi, oamenii, nu trebuie decât să ne uităm la ele şi să credem.Poveştile vor simţi asta, vor coborî pe pământ, printre noi.Lăsaţi minunea să se întâmple,Vom fi cu toţii mai bogaţi şi mai fericiţi”! – Acesta este motto-ul artiştilor de la Teatrul Merlin care la fiecare reprezentaţie încearcă să aduca un pic de magie in viaţa prichindeilor prezenţi şi să le stârnească imaginaţia şi creativitatea prin intermediul jocului de pe scenă.
Teatrul de păpuşi Merlin, o instituţie publică de cultură aflată in subordinea Consiliului Judeţean Timiş, este singurul teatru de papuşi cu personalitate juridică din vestul ţării şi a fost înfiinţat în 1949. De atunci şi pănă în prezent  Teatrul Merlin este un loc fabulos care are ca scop crearea unui centru de interes cultural menit să reunească întreaga familie cu proiectele lor nu doar artistice, dar şi educative.
Programul spectacolelor din luna octomrbie este următorul:
Duminică, 7 octombrie
ora 11.00 – Degețica
ora 17.00 – Croitorașul cel viteaz
Duminică, 14 octombrie
ora 11.00 – Cenușăreasa
ora 17.00 – Cenușăreasa
Duminică, 21 octombrie
ora 11.00 – Aladin (PREMIERĂ)
Duminică, 28 octombrie
ora 11.00 – Aladin
ora 17.00 – Ariciul

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare