Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De 8 martie, Organizația de Femei din PDL Timiș și-a ales noua conducere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Organizația de Femei din Partidul Democrat Liberal, filiala Timiș s-a reunit sâmbătă, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, pentru a vota noua conducere a organizației. Astfel, 130 de politiciene, din tot județul, au participat la luarea unei decizii privind noua structură județeană. Printre acestea, au fost prezente și Claudia Boghicevici, deputată Colegiul 2 Arad, Dorina Chambre, fost ministru al Muncii, consilier județean și președinte a Organizației Județene de Femei din Arad. Noul președinte, ales în urma voturilor, este Georgeta Rus, consilier județean și medic de profesie.

Tot cu ocazia zilei de 8 martie, tinerii din PDL au decis să le facă o surpriză frumoasă doamnelor și domnișoarelor de la fabrica TRW Automotive. 20 de tineri din Organizația Județeana a PDL le-au dăruit flori acestora și le-au felicitat. Apoi și-au continuat periplul în centrul Timișoarei, în magazine, localuri și farmacii, oferind flori trecătoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu şi-a luat consilier personal nou!

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

Agitator PDL la protestele anti-guvern din Timişoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

VIDEO! Agitator PDL la protestele anti-guvern din Timişoara. Ce măsuri au luat organizatorii

La fel ca în marile orașe din țară, protestele organizate în Timișoara de cetățeni...