Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De ce EPILATUL INGHINAL cu ceară te poate UCIDE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un număr mare de femei suferă de infecţii uneori letale de pe urma epilării inghinale cu ceară.

O femeie din America a ajuns la spital cu infecţie la nivelul pielii şi cu febră foarte mare. Tânără a stat în spital 15 zile pe antibiotic şi tranchilizante. Apoi a fost avertizată că riscă să îşi piarda un picior.

Un doctor avertizează că nu contează cât de costisitoare este procedura de înlăturare a părului şi ce instrumente sunt folosite, epilatorul, lama, ceara, laserul, părul tot va creşte şi te poţi alege cu leziuni fatale. Multe femei ajung la spital cu infecţii după ce s-au epilat cu ceară.

Smulgerea părului cu ajutorul benzilor de ceară îţi lasă pielea vulnerabilă şi dispusă la tot felul de viruşi, herpesuri, etc. Un studiu publicat demonstrează că epilatul brazilian poate cauza o boală virală a pielii numită Molluscum Contagiosum. În ultimul timp, multe femei ajung la spital cu leziuni ale organelor genitale din cauza epilării inghinale la care recurg. Sursa:kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare