Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cele mai bune metode de detoxifiere a organismului pe cale naturală

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Detoxifierea reprezintă cheia către un organism sănătos. Trăim într-un mediu în care toxinele se regăsesc peste tot, în ceea ce mâncăm, ce bem, în produsele de îngrijire pe care le folosim și chiar în aerul pe care îl respirăm.

Organismul uman dispune de propriile mecanisme care luptă împotrivă toxinelor, dar acestea sunt depășite de stilul de viață modern pe care l-am adaptat cu toții. Omul zilelor noastre este deseori obosit, lipsit de energie, nervos iar pentru a redeveni plin de viață trebuie să elimine substanțele nocive prin detoxifierea organismului pe cale naturală.

Dieta cu fructe și legume

Sistemele organismului uman funcționează cel mai bine atunci când este respectată o nutriție adecvată. Consumate în forma lor naturală sau sub formă de sucuri făcute în casă, fructele oferă organismului antioxidanți și minerale care forțează eliminarea toxinelor. Fructele sunt alimentele cu o eficiență extrem de ridicată când vine vorba despre detoxifierea organismului. Trebuiesc totuși evitate fructele care conțin foarte mult zahăr sau cele conservate deoarece indicele glicemic al acestora este destul de ridicat. Pe durată procesului de detoxifiere este recomandat consumul a cel puțin 2l de limonadă pe zi deoarece glucoză eliberată din zahăr are un efect calmant iar creierul este energizat instantaneu. Citește mai departe AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe

Motiv de enervare serios pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, astăzi, a venit la...

Liberalii din Timiș acuză: locațiile centrelor CJT de colectare legume – fructe au fost alese politic

Primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, acuză PSD de politizare a locațiilor centrelor de colectare...

Medicii din Timişoara, LECŢIE de hidratare la ştrand. Cei care nu beau destulă apă pot MURI

Atenţie mare: deshidratarea poate avea efecte extrem de grave asupra sănătăţii noastre. Temperaturile extreme...