ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

AJUTOR! Lucrările la canalizarea de pe strada Bacalbaşa s-au oprit în toi. Copiii cu dizabilităţi ajung greoi la centrele Fundaţiei „Pentru Voi”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Începute în urmă cu câteva săptămâni, lucrările care trebuiau să-i facă pe locuitorii străzii Bacalbaşa din Timişoara mai fericiţi, întrucât acolo urmă să fie introdusă canalizarea, s-au oprit brusc, iar copii cu dizabilităţi de la centrele de zi „Pentru Voi”, trag un mare semnal de alarmă.

Venirea verii a însemnat pentru unii un motiv în plus de bucurie şi aici facem referire în mod deosebit la locuitorii străzii Bacalbaşa din Timişoara, dar în mod şi mai deosebit la copii şi angajaţii celor două centre de zi ce aparţin Fundaţiei „Pentru Voi”.

De ce spunem asta? Ei bine, nu o spunem noi, ci chiar cei de acolo, prin vocea Directorului Executiv al Fundaţiei – Laila Onu. Aceasta a făcut astăzi un apel la autorităţiile locale, mai exact la primarul Nicolae Robu şi la „vicele” Dan Diaconu, prin intermediul unei celebre reţele de socializare, prin care cere ajutor, în sensul că lucrările începute s-au întrerupt, iar muncitorii şi echipamentele au dispărut, în urma acestora rămânând şanţurile şi asfaltul surpat datorită acestora.

Fundaţia „Pentru Voi” are nu mai puţin de două centre pentru copii cu dizabilitărţi pe această stradă, aceştia fiind transportaţi cu autobuzul spre cele două edificii, lucru ce devine aproape imposibil datorită situaţiei create de municipalitate.

„Ne-am bucurat la începutul verii că se pune canalizare şi pe strada noastră, adică Bacalbaşa. Dar de o lună s-au întrerupt lucrările, au dispărut muncitorii, echipamentele, au rămas şanţurile şi s-a surpat asfaltul. E foarte greu pentru autobuzul nostru să aducă beneficiarii noştri cu dizabilităţi în fiecare dimineaţă la cele 2 centre de zi de pe Bacalbaşa. Domnule primar Nicolae Robu, Domnule viceprimar Dan Diaconu, vă rugăm ajutaţi-ne şi pe noi şi pe toţi locuitorii de pe Bacalbaşa” spune postarea directoarei fundaţiei, pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore