AJUTOR! Lucrările la canalizarea de pe strada Bacalbaşa s-au oprit în toi. Copiii cu dizabilităţi ajung greoi la centrele Fundaţiei „Pentru Voi”

Date:

Începute în urmă cu câteva săptămâni, lucrările care trebuiau să-i facă pe locuitorii străzii Bacalbaşa din Timişoara mai fericiţi, întrucât acolo urmă să fie introdusă canalizarea, s-au oprit brusc, iar copii cu dizabilităţi de la centrele de zi „Pentru Voi”, trag un mare semnal de alarmă.

Venirea verii a însemnat pentru unii un motiv în plus de bucurie şi aici facem referire în mod deosebit la locuitorii străzii Bacalbaşa din Timişoara, dar în mod şi mai deosebit la copii şi angajaţii celor două centre de zi ce aparţin Fundaţiei „Pentru Voi”.

De ce spunem asta? Ei bine, nu o spunem noi, ci chiar cei de acolo, prin vocea Directorului Executiv al Fundaţiei – Laila Onu. Aceasta a făcut astăzi un apel la autorităţiile locale, mai exact la primarul Nicolae Robu şi la „vicele” Dan Diaconu, prin intermediul unei celebre reţele de socializare, prin care cere ajutor, în sensul că lucrările începute s-au întrerupt, iar muncitorii şi echipamentele au dispărut, în urma acestora rămânând şanţurile şi asfaltul surpat datorită acestora.

Fundaţia „Pentru Voi” are nu mai puţin de două centre pentru copii cu dizabilitărţi pe această stradă, aceştia fiind transportaţi cu autobuzul spre cele două edificii, lucru ce devine aproape imposibil datorită situaţiei create de municipalitate.

„Ne-am bucurat la începutul verii că se pune canalizare şi pe strada noastră, adică Bacalbaşa. Dar de o lună s-au întrerupt lucrările, au dispărut muncitorii, echipamentele, au rămas şanţurile şi s-a surpat asfaltul. E foarte greu pentru autobuzul nostru să aducă beneficiarii noştri cu dizabilităţi în fiecare dimineaţă la cele 2 centre de zi de pe Bacalbaşa. Domnule primar Nicolae Robu, Domnule viceprimar Dan Diaconu, vă rugăm ajutaţi-ne şi pe noi şi pe toţi locuitorii de pe Bacalbaşa” spune postarea directoarei fundaţiei, pe Facebook.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare