Chiar dacă Poli Timișoara nu excelează la capitolul rezultate poziitive, în acest sezon, unii dintre elevii pregătiți de Valentin Velcea sunt ”răsplătiți” cu convocări la echipa națională, de tineret ce-i drept.

Fundașul de la Poli Timișoara, Claudiu Belu-Iordache, a fost convocat la echipa națională de tineret a României. Reprezentativa Under 21 va susține o ”dublă” oficială contra Irlandei, prima dintre cele două partide fiind programată pe 11 octombrie 2013 la Piatra Neamț, respectiv pe 15 octombrie la Sligo. Cele două jocuri contează pentru grupa a 6-a de calificare la Campionatul Europan 2013-2015.

Liga I s-a întrerupt pentru două săptămâni, motivul fiind disputarea meciurilor din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor, din Brazilia. În urma ultimelor jocuri din runda a X-a, Poli Timișoara ocupă locul 10 în clasament, cu 12 puncte la activ.

Următorul joc oficial al echipei bănățene va avea loc luni, 21 octombrie 2013, de la ora 21:30, în deplasare, pe terenul Universității Cluj.

Formația ce evoluează în alb și negru va susține până atunci un joc de verificare. Meciul se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie a.c., de la ora 15:30, în deplasare, la Vulturii Lugoj, echipă din eșalonul terț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.