Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deși e pe locul 10, după 10 etape, Poli Timișoara trimite un jucător la națională. Vezi cu cine vor juca bănățenii un amical

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Chiar dacă Poli Timișoara nu excelează la capitolul rezultate poziitive, în acest sezon, unii dintre elevii pregătiți de Valentin Velcea sunt ”răsplătiți” cu convocări la echipa națională, de tineret ce-i drept.

Fundașul de la Poli Timișoara, Claudiu Belu-Iordache, a fost convocat la echipa națională de tineret a României. Reprezentativa Under 21 va susține o ”dublă” oficială contra Irlandei, prima dintre cele două partide fiind programată pe 11 octombrie 2013 la Piatra Neamț, respectiv pe 15 octombrie la Sligo. Cele două jocuri contează pentru grupa a 6-a de calificare la Campionatul Europan 2013-2015.

Liga I s-a întrerupt pentru două săptămâni, motivul fiind disputarea meciurilor din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor, din Brazilia. În urma ultimelor jocuri din runda a X-a, Poli Timișoara ocupă locul 10 în clasament, cu 12 puncte la activ.

Următorul joc oficial al echipei bănățene va avea loc luni, 21 octombrie 2013, de la ora 21:30, în deplasare, pe terenul Universității Cluj.

Formația ce evoluează în alb și negru va susține până atunci un joc de verificare. Meciul se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie a.c., de la ora 15:30, în deplasare, la Vulturii Lugoj, echipă din eșalonul terț.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare