Chiar dacă Poli Timișoara nu excelează la capitolul rezultate poziitive, în acest sezon, unii dintre elevii pregătiți de Valentin Velcea sunt ”răsplătiți” cu convocări la echipa națională, de tineret ce-i drept.

Fundașul de la Poli Timișoara, Claudiu Belu-Iordache, a fost convocat la echipa națională de tineret a României. Reprezentativa Under 21 va susține o ”dublă” oficială contra Irlandei, prima dintre cele două partide fiind programată pe 11 octombrie 2013 la Piatra Neamț, respectiv pe 15 octombrie la Sligo. Cele două jocuri contează pentru grupa a 6-a de calificare la Campionatul Europan 2013-2015.

Liga I s-a întrerupt pentru două săptămâni, motivul fiind disputarea meciurilor din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor, din Brazilia. În urma ultimelor jocuri din runda a X-a, Poli Timișoara ocupă locul 10 în clasament, cu 12 puncte la activ.

Următorul joc oficial al echipei bănățene va avea loc luni, 21 octombrie 2013, de la ora 21:30, în deplasare, pe terenul Universității Cluj.

Formația ce evoluează în alb și negru va susține până atunci un joc de verificare. Meciul se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie a.c., de la ora 15:30, în deplasare, la Vulturii Lugoj, echipă din eșalonul terț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.