petricaa-pampu

Telenovela în cazul preţului gigacaloriei în Timişoara continuă. Astfel că primarul Robu s-a declarat nemulţumit de declaraţiile directorului Colterm în presa locală şi i-a sugerat acestuia să demisioneze cu doar câteva săptămâni înainte să înceapă sezonul rece.

„Am văzut că domnul Pampu dă declaraţii în presă că gigacaloria nu va scădea. Dacă el crede că societatea pe care o conduce este cea mai performantă şi are cel mai bun preţ la gigacalorie eu cred că se poate mai bine. Aşa că se va întâmpla cum am zis eu şi anume preţul gigacaloriei va scădea printr-un management bun şi soluţii tehnice noi.” a spus vizibil iritat primarul Robu.

Episodul se petrece după ce în conferinţa săptămânală de la partid de acum două săptămâni primarul l-a pus la punct pe deputatul Horia Cristian , căruia i-a zis „domnule deputat facem cum zic eu „, când acesta i-a sugerat o posibilă soluţie pentru alegerea blocurilor care vor fi termoizolate.

Ca să nu mai amintim şi de episodul în care primarul a înfierat presa locală. „Puteţi să lătraţi cât vreţi, caravana trece” ne-a spus primarul acum aproximativ 3 săptămâni.

Din toate aceste episoade eu deduc că primarul poate colabora cu oricine, atâta vreme cât sunt „yes-men”. Aşa că eu personal nu mă aştept la mari schimbări în organigrama primăriei, din moment ce şefii de direcţii i-au îmbrăţişat proiectele primarului Robu.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.