Societatea locală de termoficare are o nouă conducere. Directorul general Mircea Cristian a demisionat în data de 23 ianuarie, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al Colterm.

Atribuţiile lui Cristian au fost preluate de directorul tehnic al companiei, Emil Şerpe, care este membru PNL. Din informaţii pe surse se ştie că Mircea Cristian ar fi avut în ultima perioadă grave probleme de sănătate şi chiar o operaţie pe cord. Principala sarcină a lui Șerpe la conducerea Colterm va fi să elaboreze și să prezinte Consiliului Local Timișoara un plan de redresare a companiei care a beneficiat recent de o majorare de capital de 84.000.000 de lei de la bugetul local al Timișoarei. Banii vor fi folosiţi pentru stingerea datoriilor istorice, însă aleşii locali au nevoie de un plan generat de companie, prin care să se garanteze că pe viitor societatea va funcţiona pe profit.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.