DRAMATIC! O femeie care avea cinci copii a decedat la Maternitatea Bega, după ce a născut al şaselea copil. Acuzaţii dure: medicii ar fi neglijat pacienta

- Advertisement -

Neglijenţă crasă la Maternitatea Bega din Timişoara, unde o pacientă ar fi fost lăsată să moară cu zile. Femeia în vârstă de 35 de ani se numește Ana Fuli, este din din localitatea Lunga şi a ajuns la Maternitatea Bega, pentru că urma să nască. Sursele Vocea Timişului susţin că pacienta a fost lăsată aştepte intervenţia medicilor, din cauză că nu a avut bani să plătească pentru a fi consultată. Aceasta a fost însărcinată de zece ori şi avea şase copii, cel mai mic fiind născut înainte de decesul ei. Medici de gardă în acea noapte erau Răzvan Niţu şi Rita Algazin.

Managerul Spitalul Județean, Marius Craina, a declarat că Este vorba despre o gravidă aflată la a zecea sarcină, a șasea naștere care s-a internat în cursul dimineții la Clinica Maternitatea Bega. În jurul prânzului, s-au declanșat contracțiile, femeia a născut în jurul orei 16:30, au apărut anumite modificări hemodinamice, a fost consultată de medicii de gardă, a fost transferată la Secția de Terapie Intensivă unde a suferit o complicație. A fost intubată și transferată în sala de operație, iar în cursul serii s-a realizat o histerectormie totală de necesitate”. Craina susține că mai mulți chirurgi de la Spitalul Județean au venit pentru a asista la operație, însă că după intervenția chirurgicală femeia a decedat la Județean, din cauza unei hemoragii. Pentru a lămuri împrejurările în care a decedat femeia, Craina a comandat constituirea unei comisii care să facă verificările necesare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img