Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

DRAMATIC! O femeie care avea cinci copii a decedat la Maternitatea Bega, după ce a născut al şaselea copil. Acuzaţii dure: medicii ar fi neglijat pacienta

- Advertisement -

Neglijenţă crasă la Maternitatea Bega din Timişoara, unde o pacientă ar fi fost lăsată să moară cu zile. Femeia în vârstă de 35 de ani se numește Ana Fuli, este din din localitatea Lunga şi a ajuns la Maternitatea Bega, pentru că urma să nască. Sursele Vocea Timişului susţin că pacienta a fost lăsată aştepte intervenţia medicilor, din cauză că nu a avut bani să plătească pentru a fi consultată. Aceasta a fost însărcinată de zece ori şi avea şase copii, cel mai mic fiind născut înainte de decesul ei. Medici de gardă în acea noapte erau Răzvan Niţu şi Rita Algazin.

Managerul Spitalul Județean, Marius Craina, a declarat că Este vorba despre o gravidă aflată la a zecea sarcină, a șasea naștere care s-a internat în cursul dimineții la Clinica Maternitatea Bega. În jurul prânzului, s-au declanșat contracțiile, femeia a născut în jurul orei 16:30, au apărut anumite modificări hemodinamice, a fost consultată de medicii de gardă, a fost transferată la Secția de Terapie Intensivă unde a suferit o complicație. A fost intubată și transferată în sala de operație, iar în cursul serii s-a realizat o histerectormie totală de necesitate”. Craina susține că mai mulți chirurgi de la Spitalul Județean au venit pentru a asista la operație, însă că după intervenția chirurgicală femeia a decedat la Județean, din cauza unei hemoragii. Pentru a lămuri împrejurările în care a decedat femeia, Craina a comandat constituirea unei comisii care să facă verificările necesare.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

  1. Cu toate greșelile gramaticale (asta e!),cei care au scris știu ce spun.Si, atenție:se pare că guvernul va acorda salarii fff mari cadrelor medicale! Să nu mai plece,sau să nu mai ceară?Sau să trateze pe ORICINE cu profesionalism?Au jurat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore