Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce a tras bine la măsea, un bărbat din Vucova, s-a trezit cu roţile-n sus, pe marginea drumului D.J. 592

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 10 octombrie 2013, în jurul orei 23:25, poliţiştii rutieri din Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident grav pe raza localităţii Vucova. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că J. Lucian, de 39 de ani, din localitatea Vucova, a condus un autoturism pe D.J. 592, dinspre localitatea Chevereşu Mare spre Vucova, iar la kilometrul 3, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma accidentului rezultând rănirea gravă a conducătorului auto.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare