Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ea este cea mai tare gravidă din Europa! O tânără cehoaică este însărcinată cu cvintupleţi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oti tânară din Cehia a rămas însărcinată pe cale naturală cu cvintupleţi! Ea a reuşit, cu această „performanţă”, să intre în istorie, fiind singura femeie din lume care duce o sarcină la finalul căreia va da naştere la nu mai puţin de cinci copii.

Dacă după prima ecografie, medicul i-a spus Alexandrei Kinova că va avea o frumoasă pereche de gemeni, odată cu dezvoltarea sarcinii, cadrele medicale şi-au schimbat „părerea”. După noi investigaţii, cehoaica Alexandra a aflat că va da naştere la cinci copii la finalul sarcinii.

„Când am auzit, la început am rămas şocată, am început să plâng. Acum m-am obişnuit cu ideea, de-abia aştept să îi văd. Am de gând să îi alăptez pe toţi”, a spus Alexandra, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Alexandra Kinova va deveni prima femeie din istoria Cehiei care va da naştere unor cvintupleţi concepuţi pe cale naturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

EMOȚIONANT! Viktoria Plzen câștigă titlul în Cehia și-l dedică fostului fundaș al Politehnicii Timișoara, Marián Čišovský VIDEO

Povestea lui Čišovský, după plecarea de la echipa patronată de Marian Iancu, este una...

Zilele Naţionale ale Austriei şi Cehiei vor fi sărbătorite împreună la Timișoara

Cu această ocazie vor evolua ansambluri folclorice ale minorităţilor cehă şi germanofonă, care au...

Încă un timișorean Campion Mondial… dublu! Sorin Cazacu a luat două medalii de AUR și una de ARGINT, la Plzen

Halterofilul timișorean Sorin Cazacu a reușit din nou cele mai bune performanțe, așa cum...