Transfer aeroport
8.3 C
Timișoara
26-feb.- 2020
Transfer aeroport

Emblema jazz-ului mondial, Al Jarreau, ultimul nume JazzTM

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Ultimul nume anunţat ce va urca, în vară, pe scena JazzTM se poate mândri cu un portofoliu muzical extrem de bogat. Cunoscut drept emblema jazz-ului mondial, Al a descoperit tainele muzicii de la vârsta de patru ani, când cântă alături de fraţii săi în Milwakee, Wisconsin.

Cânta de drag, din distracţie şi plăcere, făcând parte dintr-un trio condus de George Duke, ce susţineau concerte într-un club modest de jazz. Relocarea artistului în Los Angeles îl expune, în scurt timp, în scena naţională, apărând pe o reţea de televiziune alături de Johnny Carson, Merv Griffin, David Frost şi Mike Douglas, asociindu-se cu chitaristul Julio Martinez şi cu comicii John Belushi, Bette Midler, Robert Klein, David Brenner, Jimmie Walker  într-o faimoasă comedie a vremii, „The Improv”. Anul 2000 reprezintă debutul primului său album la casa de discuri GRP, „Tomorrow Today”, care a fost lansat în Statele Unite ale Americii.

Al Jarreau este, de asemenea, şi posesorul unei stele în „Hollywood Walk of Fame” datorită premilor primite de-a lungul carierei, ceea ce i-a întărit statutul câştigat: unul dintre cei mai buni cântăreţi ai generaţiei sale. Premiile Downbeat Critics Award, printre care – Best Vocalist of the Year fiind câteva dintre distincțiile primite,  datorită stilului său unic de interpretare şi a timbrului vocal inconfundabil.  De-a lungul anilor, a colaborat cu Miles Davis, George Duke, Joe Sample, George Benson, Chick Corea, Quincy Jones, Natalie Cole, Nancy Wilson, Rick Braun şi mulţi alţii. Al Jarreau mai este cunoscut pentru scrierea şi interpretarea coloanei sonore a serialului de televiziune “Moonlighting” (1984-1989), al cărui staruri au fost Bruce Willis și Cybil Sheperd. A concertat în cele mai importante săli de concert şi a urcat pe scenele celor mai prestigioase festivaluri din lume iar în data de 10 iulie, revine în România, pentru fi prezent la JazzTM, împreună cu Joe Turano, John Calderon, Mark Simmons, Chris Walker şi Larry Williams.

sursă foto: chaplinentertainment.com

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,692FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Timişul de ieri! Timişoara eliberată de sub ocupaţie otomană. Vezi imagine cu unul din artizanii victoriei şi pecetea oraşului din 1781

La 18 octombrie 1716, prinţul Eugeniu de Savoya îşi face intrarea triumfală în cetatea Timişoarei, eliberând oraşul de 164...