Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Weekend de drum and bass cu Wilkinson şi The Prototypes. Când ajung britancii pe plaiuri bănăţene

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începutul lunii lui mai are în vizor două petreceri cu artişti cunoscuţi ai genului drum and bass. Britanicii de la The Prototypes vor ajunge în oraşul de pe Bega pe 9 mai. După cum se aude „prin popor”, duo-ul a fost catapultat rapid printre artiştii cu renume din scena underground, aflându-se printre „nou-născuţii” de top ai drum and bass-ului. Colaborările cu DJ cunoscuţi, Andy C, Knife Party, Zane Lowe, Afrojack, Pendulum, DJ Fresh, Annie Mac sau Krewella, precum şi contractul cu Shogun Audio, le-au şlefuit notorietatea. Petrecere după petrecere, piesă după piesă şi turneele în Europa şi Australia, i-au cimentat pe cei doi în scena muzicală internaţională. Cu single-uri ca „Born to Rise”, „Cascade”, „Suffocate”, „Abyss” sau „Taking me over”, precum şi remix-uri după cunoscute piese semnate Snoop Dogg, Ed Sheeran, Avicii sau Modestep, The Prototypes au „călărit” top-urile de peste hotare. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Halei de pe Bulevardul Haşdeu, lângă stadionul CFR, preţul unui bilet procurat înainte de eveniment va fi de 30 de lei, iar în seara evenimentului, de 40 de lei.

Seara de 10 mai va marca mult aşteptata sosire a lui Wilkinson. Electric Castle revin la Timişoara cu încă un eveniment de promovare a festivalului, de această dată cu un artist de calibru internaţional. Britanicul este unul dintre cele mai fresh figuri ale muzicii electronice din Anglia. Cariera acestuia a prins rădăcini când artistul şi-a finalizat studiile universitare şi s-a „mutat” în studio. Primele sale creaţii au fost trimise la Hospital Records, cu ajutorul lui Cyantific, iar, la scurt timp, a luat naştere prima compilaţie intitulată „Sick Music 2”. Câteva luni mai târziu a trimis un set de piese la label-ul Ram Records şi, în doar câteva zile, a fost contactat de Andy C pentru a stabili o întâlnire. Luna lui octombrie a anului 2010 a insemant pentru artist, colaborarea pe trei dintre track-urile noului album al lui Andy C, ” Nightlife 5″.  Wilkinson lansează albumul său de debut ‘Lazers Not Included’ în octombrie 2013, la Ram Racords, după ce artistul dă publicității deja legendară sa piesă ‘Afterglow’. Organizatorii au dezvăluit, până în prezent, doar preţul biletului de acces, ce va costa 20 lei până la miezul nopţii şi 30 de lei, mai apoi.

sursa foto: mixmag.net & vibe.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...